不想變「安德魯王子第二」 哈利王子最怕佐治王子滿18歲成年

227 回覆
160 Like 15 Dislike
有問題 ? 廣東話發音 George 點樣會係 「喬治」? 支語發音咪啱囉
你唔查下其他皇室外訪要幾多費用
你對狗眼剩係見到meghan markle外訪費用
佢當年係皇室成員,所有王室duty都係公帑
Kate Middleton全家去私人旅行包晒成個島,公帑找數你又隻字不提
冇計
劣等基因
又禿頭
話說哈利兩公婆宣佈脫離皇室之前,已經用Sussex Royal個名申請多項商標同成立左Markle Windsor Foundation,打算之後靠呢個名同個Foundation 制造自家品牌賺錢。
但係皇室成員係唔可以用皇室成員名氣賺錢。就算哈利兩公婆脫離左皇室,但係佢哋嘅賺錢計劃係會影響到皇室利益,所以最後成個計劃比皇室禁止左而佢哋個Foundation亦都解散埋。
佢哋個如意算盤打唔響,所以你而家會見到佢兩公婆只可以靠抹黑同老屈皇室種族歧視嚟搵食。
咪又係同一個父母教
點解會同細妹咁大分別

有冇育兒專家可以解釋?
梅根自己都去得少咩
淨係去加拿大渡假六星期使左加拿大成億做保安 加拿大人公帑唔係錢?
去非洲外訪仲要係全年全皇室最貴
唔特別中意Kate
不過梅根外訪支出多過人地兩倍
置裝費係全歐洲皇室最貴 多Kate 6倍
梅根大洗就走唔甩架啦
咪鬼理佢啦,根本就死雞撐飯蓋。

我都話呢排大把抹黑皇室野出晒黎,唔單只係為左幫梅根做勢,連帶想搞皇室既人都加入埋一份。

香港邊d人最想抹黑皇室呢
學明朝朱隷咁
你隻五毛鳩噏冇句真,不停捏造謠言,不過謠言止於智者
Meghan 嫁入皇室冇耐就懷孕, 兒子出世不久就宣佈離開皇室,極少有机会外訪
Meghan去加拿大時已宣布離開皇室, 溫哥華的過渡大屋, 是富豪朋友的住宅
Kate Middleton置裝費全皇室最高, 私人旅行包晒成個度假村... all公帑找數
皇室duty就唔做,成日掛住節食keep fit扮靚 +噬起棚假牙喪笑製造親民形象

有個梅根post有班人一開就入來屌皇室
心諗做咩鳩
明明梅根係連登公認臭閪
點解個風向會咁
再起下底
笑撚死
使咩搞咁多野
休妻民望即時飛天
休咗即刻有返王子做 仔女都有頭銜
未必...只少同呢件生果幾件未必比
話說睇過佢兩個仔女張相 個鼻好似唔太高
痴線,咁都有得傳
支持梅根個班on9 成日抵毀威廉啲仔女
佢地啲智商同條力架差唔多
依家睇安德魯玩女人好大件事
但時間放返喺80-90年代時查理斯婚外情個D 到戴妃之死幾乎動搖成個英國君主制
如果咁睇按歷史影響
查理斯肯定麻煩過安德魯
坦白講 哈利咁諗真係唔奇
安德魯後生嘅親身上戰場打過福克蘭群島戰爭 又係女王最愛錫嘅仔 又man又似足佢老豆(佢大佬反而一入伍又暈船浪又呢樣個樣 轉個頭就退役)
結果佢大佬2個小朋友一出生全部傳媒都淨係關注威廉同哈利2個
又冇輿論價值又只可以黐住王室生活
咁哈利由細到大睇住呢個王叔 有呢個擔心好合理
成件事好中世紀feel
網絡世界咩都有
炸彈可以一次過冚家剷
邊到鄉下?

Meghan 嫁入皇室冇耐就懷孕, 兒子出世不久就宣佈離開皇室,極少有机会外訪
机会

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞