不想變「安德魯王子第二」 哈利王子最怕佐治王子滿18歲成年

227 回覆
160 Like 15 Dislike
消息人士說,長久以來,薩塞克斯公爵哈利內心最大的恐懼,就是9歲的姪子佐治滿18歲成年,屆時他會變得無足輕重。

據《泰晤士報》(The Times)和《快報》(Express)24日報導,《泰晤士報》(The Times)記者羅歐(Valentine Low)在他所寫的新書《朝臣:王冠背後的隱藏力量》(Courtiers: the Hidden Power Behind the Crown)中說,消息人士透露,哈利一心認為,他有「保存期限」,並常把自己和叔叔安德魯相比,深怕會像他一樣,到了60幾歲無所事事,也沒有方向。他說,「我現在有能力發揮這種影響力」。哈利認為,他目前有舞台,但時間有限,他想要不斷前進。

消息人士說,儘管幕僚不斷要哈利放心,說他和安德魯截然不同,並告訴他,只要現在奠定適當的基礎,就算到了4、50歲,甚至更年長,他還是能發揮影響力。然而,哈利卻從來不這樣想。

https://www.chinatimes.com/realtimenews/20220924002134-260408?chdtv
歧視黑人真係好撚on9
擔心佢成年 咁可以阻止佢成年既方法得一個咋喎
佢而家已經係可有可無,洗等60歲
王室每一代都有一個麻煩友
英女皇伯父
英女皇個妹
安德魯王子
哈利王子
下一個應該係喬治王子
英女皇大仔 查理都未計
查理對王室黎講邊算係麻煩友
最多咪婚外情,男人老狗呢D好小事
安德魯玩細路女呢D先大單嘢
近排多左好多抹黑皇室、查里斯三世、凱特同佐治王子既報導

反而哈里兩夫婦就多左被人逼古既報導
哈里既成就就係同埋梅根玩殘皇室
你用呢家 平常人角度睇點同
90年代佢同戴紀 搞到咁 佢老婆成日出泥數臭成個皇族 皇室地位同形象直插wow
呢家仲拖住件 卡米拉

如果咁都係少事 佢就唔會民望咁低啦 唔敢傳位俾佢
相反英女皇細妹仲少事
你係咪精神有問題
如果係真佢諗法都幾搞笑
咁多個唔比係要同最廢果個二叔比
安妮公主同愛德華王子都唔係核心
但一直低調做事 而家一樣好多人支持
甚至好多人支持安妮做女王添
其實仲有愛德華王子
後生個陣搞影視公司 偷拍威廉返學
擺自己兄弟姊妹上枱玩遊戲節目
如果當年有social media 一定俾人鬧到好似哈利咁
唔駛諗,實衰過佢
因為佢都知自己廢
唔想佐治滿18歲哈利究竟想做乜嘢?
咁對王室黎講,麻煩友係戴安娜啫,係鬼查理斯
本身成世人可以花天酒地
得閒出席下官方soscial活動就得
家陣娶左力架真係自己攞黎
要自己搵錢生活啦
縮短佢有生之年
正宗垃圾
永遠淨係擔心人地俾唔俾面佢
無諗過自己同自己主人丟唔丟架

永仁得仁
怪邊個
其實到底一個注定做唔到國王嘅皇室成員係咪真係注定無用
佢自己都可以喺皇室制約下創一番事業
不如諗下佢呀哥將來做國王嘅制約更大
佢注定做唔到國王壓力咪仲細
而家佢仲要已經唔洗做王室任務 自由自在同老婆喺美國生活
點解佢兩公婆好似要搞死王室先安樂
同一件事要做三次先得喎
我成日都諗係咪哈利跟過安德魯屌幻幻俾條力架知道先搞成咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞