不想變「安德魯王子第二」 哈利王子最怕佐治王子滿18歲成年

227 回覆
160 Like 15 Dislike
咁佢要殺三個
我成日都諗係咪哈利跟過安德魯搵食俾條力架知道先搞成咁
條友做得出

正柒頭!
學獅子王入面果個刀疤
因為無名自然無利
佢地為左搵錢就做d野引人注目
而個方法就係唱衰皇室

佢地自己本身都好撚大問題
人地講佢就話迫害

你睇佢個5大訴求
自相矛盾想食皇室自助餐
死Nigga去做返黑奴啦
我有睇過一篇文章,有講佢點擺自己兄弟姊妹上枱玩遊戲節目

失敗的劇團事業讓愛德華王子再次打起了王室的主意。他搞了一個名叫「大擂台賽(The Grand Knockout Tournament)」的電視綜藝節目,有四個隊伍參加比賽,並與慈善掛鈎。每支隊伍都由各界名人組成,並由愛德華王子、安妮長公主、安德魯王子及其夫人四人分別作為非參賽隊長進行贊助。

這樣的陣容聽起來非常華麗,放在現在怎麼說也該是收視爆棚的節目。但經過王子廢寢忘食地精心製作,無論是參賽者還是觀眾都感受到了前所未有的尷尬。比賽中有一個環節是參賽者扮成蔬菜並互相投擲假火腿。這樣的節目看來完全可以和天線寶寶媲美。

「大擂台賽」最後淪為笑柄,被媒體黑得飛起,王室覺得這坑貨丟盡了臉,不僅女王反對節目繼續運行,連原本支持愛德華王子的哥哥姐姐們也不想再繼續攪和進去了。不過愛德華王子本人對節目卻十分滿意,聲稱這是「該年度最重要的事件」,並堅持完成了節目的製作。
到底知唔知發生過事
卡米拉 同佢糾纏咗幾多年 由未結婚之前皇室已經係反對 當時查理斯都靜左陣
點知結婚之前 又再搵返個ex 但又要同第個結婚

生埋個仔 佢都仲諗住卡米拉 完全冷落自己老婆 搞到自己老婆有埋精神病 皇室實有同佢傾 佢都唔理
逼到自己老婆忍無可忍 要離婚
https://youtu.be/6vRB0EK0w3c
1:08:34 扮蔬菜
其實同以前tvb趣劇遊戲節目差唔多level 不過都睇得出佢係電視冇乜才能…
屌你
小朋友,你講完一大堆嘢,都只係從layman角度出發去睇件事
但對王室黎講,王室人員婚外情根本唔係咩重大問題,我話菲臘親王無婚外情你信唔信?
反而戴安娜將呢件事不停響媒體面前發大,再利用絕世PR將王室威望壓下,先係真正對王室制造麻煩既人
上網睇完當年D 故仔唔夠架小朋友,思考多D先啦
女王英明
普京
佢用平民角度睇梗係咁諗啦

女皇用聯合王國既立場去睇就會覺得戴安娜係紅顏禍水
唔衰攞嚟衰
佢越係咁諗,佢就越係變成咁
戴安娜經常俾世人忽略既一件事就係佢經常試圖插足政治 仲打算同貝理雅搞campaign
呢點梅根同戴安娜都似
瑪嘉烈公主都唔算麻煩,係比較不羈啫
變做名偵探河南
以前咁開放
又想攞著數又唔想負責任,咁樣做皇室成員唔被人反就奇,女皇真係睇佢份人睇得好清楚
我係歧視 但有咩咁on9
係四個佢阿哥要生都仲得
其實戴安娜只係橫死之後先變聖人,佢在生時聲望好一般,主流傳媒都覺佢係淫娃同風頭躉
應該話女皇都算忍得佢耐
無條臭閪係度隨時多幾年命
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞