不想變「安德魯王子第二」 哈利王子最怕佐治王子滿18歲成年

227 回覆
160 Like 15 Dislike
連登仔表示睇唔到 只睇到攻擊Harry既緋聞
YouTube 有
獅子王刀疤
年代唔同 比著以前 一定唔比梅根入門 好啦 比咗佢入門 依家仲搞風搞雨 搞到王室永無安寧之日我係查理斯 都把幾火 揸正黎做 你話要退王室 咪比你退但唔該退得乾淨啲
最搞笑係 英國王室既事 又扯到去美國個啲種族/女權 屌你老母 王室表示呢啲佢地家事/內政 又關你地撚事
仲要閹埋阿哥, 以確保佢唔會五六十年歲時又必多一個
梅根走入人地國家/家庭 唔跟人地套rules 又要拎光環同銜頭 無貢獻王室又要拎盡福利 退咗王室又怪人地唔比銜頭佢兩個仔女
真係神憎鬼厭
其實佢由一出世都應該知自己唔會做King架啦
點會而家先接受唔到
因為無錢囉
佢唔做公職, 要自由等於無咗份工
搵鬼出糧比佢咩

去到美國, 似乎都仲係無公司敢請佢兩公婆
完全諗住用前皇室既名氣去搵食
用前皇室既名氣去搵食但係係美國不斷數臭皇室
咁細個就睇得出?
其實我唔明啲說法全部都係人地report,或者甚至戴妃自己講嘅都不一定係全部事實(正如霉根講嘢一般人都唔會盡信),但點解大家可以當啲嘢係十足十咁評論

不過個世界係咁,嚟緊十一月播完 The crown第五季查理斯又肯定會比人鬧多一轉
最搞笑係 英國王室既事 又扯到去美國個啲種族/女權 屌你老母 王室表示呢啲佢地家事/內政 又關你地撚事
梅根走入人地國家/家庭 唔跟人地套rules 又要拎光環同銜頭 無貢獻王室又要拎盡福利 退咗王室又怪人地唔比銜頭佢兩個仔女

梅根佢拎咗皇室幾多福利? 唔該你逐樣數俾大家睇吓
其他王室成員個個都有自己職業
瑪嘉烈公主對仔女一個做畫家 另一個賣家具(唔使問係好高級個種)
安德魯王子兩個女一個做art gallery 另一個搞科技fund
安妮公主仔女唔使提 拎埋奧運銀牌 又打理屋企個馬房
愛德華王子個女放假都去garden centre 返part time
就連佢老豆查理斯都搞左盤有機食物生意啦

屋企啲錢多到成世人使唔哂 個個都係發展自己興趣
咁多野搞哈里都唔做 偏偏做啲美國celebrity 式吹水野演講上鏡賣秘聞
點解要尊重diana
佢都冇尊重過英女王
去澳洲外訪用左1M 咪係由澳洲納稅人埋單 梅根仲要投訴冇錢收
啲肢體動作好feel到佢係陪襯
仲有 「D個」... 懷疑唔識廣東話先會打得出...
查理斯仲將皇室變咗地產商,佢根本就喺生意佬
如果係古時會又係一單宮廷慘案
近朱者赤, 佢同佢老婆應該都係一擔擔所以咪搞成咁
淨係識靠出位靠痴埋其他人去搵着數

如果佢有能力自已搵錢既, 使鬼搞咁多野咩?
等條梅根收心養性返屋企揍仔好過啦
有人post左youtube link,你追番d留言呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞