不想變「安德魯王子第二」 哈利王子最怕佐治王子滿18歲成年

227 回覆
160 Like 15 Dislike
空難,可以成家死
呢D級數嘅人坐飛機都一定分開幾班機坐
仲會一次過訂幾班機
唔到上班果刻都唔會知佢會上邊班機
起佢底都知咩事
其實有陰謀論講 哈利個樣根本唔似查理 可能唔係佢個仔 反而似戴妃男朋友
佢娶左梅根之後全世界都識佢啦

主要係因為哈利既紅頭髮所以話佢唔係查理斯個仔,但係戴妃二家姐jane係紅頭髮,所以哈利根本係似左戴妃家族果邊
你on撚9?
戴妃到而家都勁多人撐佢
更唔好提佢死果幾年啲人屌查理斯屌到癲
所以哈利快滾出王室
查理有卡米拉 但戴妃都有James Hewitt wo
你唔係生於王室其實同件垃圾冇分別

唔緊要啦 寫幾個臭字 爆下料收千幾萬
佢死關查理撚事咩 佢同佢新男朋友坐司機車炒車一齊死
講真 佢男朋友換畫都換得好快啦 又怪查理
換男朋友
依家 而家

其實新一代係咪懶音咁撚嚴重
婚外情點會對皇室小事
佢自知由細到大就係皇室既人理應更加注意自己行為啦
對平凡人可能無事
好多人6X 都退左休喇。
好似無所事事好正常啫。
咪去下老人中心囉
睇標題仲以為佢驚自己搞細路
無所事事咪幾好日日住靚莊園享受下人生

屌你身在福中不知福,我都想可以無所事事
個撚個都鬧查理婚外情 屌你老尾 戴妃婚外情又無人屌既 同埋可能卡米拉先係查理真愛 佢根本唔愛戴妃 娶戴妃係因為佢家景好 佢呀爺係公爵
寫好哂劇本俾Charlotte做女皇
D人傳Prince George 應該係gay
到時英國會迎來第一個gay sovereign
皇室有御用royal propaganda作用係抹黑異己,吹奏嫡系
成日有抹黑meghan,吹捧kate middleton就知,
頭幾次或者呃得到人, 我都以為係,但久而久之就睇得出咩一回事
好多都冇實質證據證明當事人有講過,甚至顛倒是非
Harry夫婦離開皇室是做對了, 可想而知當年Diana係幾咁痛苦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞