不想變「安德魯王子第二」 哈利王子最怕佐治王子滿18歲成年

227 回覆
160 Like 15 Dislike
果時個個比報紙洗哂腦者
事實上charles都係受害者,自細老豆老母唔理佢
唯一愛既女人娶唔到
比成個皇室迫娶diana,娶完又要俾佢搶風頭
離左婚即刻現形,成日搏上位又姣
diana本身同梅根差唔多,都係機心極重
結果因為年代唔同,一個捧上天一個就屌到爆
終於有巴打知啲歷史
只係年代唔同,戴紀同今日梅根做既野差唔多
卡米拉有咩問題?事實上戴紀個格係差過卡米拉好多,係果時皇室要處女先捉蟲入米缸
所以時間證明到一個人既人格 女王臨終前都認可咗卡米拉做查理斯既皇后
完全唔似樣
似唔似樣都好 查理斯都唔滿意哈利既所作所為同佢娶既女人
查理斯都擺明唔鍾意戴安娜,記者問兩個係咪戀愛緊佢反問返記者你個戀愛係指咩

未結婚之前兩個先出過13次街,查理斯仲要幾個星期先打一次電話俾戴安娜,正常女女唔屌7你都算好采,仲點會接受你求婚

咁都嫁一係on9一係就虛榮心自己都恨入皇室
皇室反對係佢地問題,事實上係佢地拆散鴛鴦再迫佢娶diana,咁都入charles數
你睇diana離左婚既行為就知佢都係梅根果類既人啦唔係果時死左根本冇可能聖母化比報紙洗哂腦都唔知
點會
前面已經覺得jm9 仲要玩咁撚耐 堂堂王子搞出黎同tvb 差唔多
算鳩數 娶左隻力架 你就已經無關重要
第一次聽人屌diana 但同情charles
真係愛既咪好似佢皇叔咁直接唔做皇帝囉
同自己個唯一結婚
諗住是但呃個白痴妹結婚點知遇到Diana
自己廢又走去瀨個女人叻過自己
最好笑係連公開訪問d言論都酸到成個怨婦咁
咁都有人盲扮撐
屌,頂唔順,又一件蠢鳩
其實已經有人傳過愛德華王子係gay
傳聞佢係Highgrove 馬房同查理斯員工(男) 依泣
不過係幾廿年前既事 佢當年又真幾幾似
所以佢同Sophie 未結婚已經被批准係白金漢宮一處同居
不過過左咁多年又冇乜野大新聞 就算當年係扮 依家係真係假都唔重要
愛德華八世都無諗過自己想娶個女人會搞到憲政危機反正佢又唔留戀王位 咪傳位比佢細佬
拎Diana同個閪婆比又真係太侮辱
梅根宜家連利用佢Duchess嘅身份來做公益事務嘅資格都冇呀
日日同Oprah夾硬爆料搵大錢就有
佢皇叔比人放逐喎
事實上佢係下場好過佢皇叔好多
有江山又有美人
當日diana唔係咁岩死左邊度可以比佢神格化
佢已經開始技窮,要周圍同人傳緋聞搏上位
不斷自貶身價,過多幾年D人睇到厭咪又係被世人遺忘
同埋個陣時 仲封閉過查理果個年代啦 順帶一提 查理斯係愛德華八世既細佬 喬治六世既外孫
嘩睇黎巴打被梅根兩公婆洗腦洗得好勁
盲目吹捧Diana 當佢天仙下凡乜都啱哂真係on9
凡其是華文世界 即刻代入粵語殘片師奶劇劇情 唔係忠就係奸 戴安娜係余麗珍 卡米拉係李香琴
特別係見Diana 靚就乜都啱哂 淨係睇到佢去做慈善唔諗係形象工程一部分
都睇下泛民幾十年黎都有咁多支持者就知

不過唔可以講到佢完全冇貢獻 當年佢同查理斯落去澳洲一轉 總理個共和大計就延遲左
另一方面都係因為澳洲政治人物時至今日都唔太爭氣 搞到有好多人理智上冇揀共和
其實戴安娜都唔係咩好人 唔明點解個個當佢神咁拜
形象工程做得好 加八卦雜誌講到佢好慘 就個個信到十足
Diana靚 梅根醜
Diana白人 梅根黑人
Diana貴族梅根平民
Diana係處梅根係雞

連登仔會咁答你
其他事實唔洗理
屌 巴打心水清
太多ON9細個比傳媒洗腦洗得太犀利,洗到覺得戴安娜就係好人,查理斯就係一個世紀賤男
其實客觀咁睇返,查理斯只係一個正常男人
而戴安娜就係一個好撚麻煩既女人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞