藍色嗰間big4 是咪就執

502 回覆
54 Like 4 Dislike
有兩間藍色喎

雖然兩間都係

邊間
EDPK 得K 係藍色
間間都係咁

行業環境無咁好了

以前辛苦比較rewarding

e家係辛苦完唔知做乜9

而家wok 完篤佢兩三日ot 上面都屌屌聲 但人地金鐘嗰兩間啲ot 係多到拎完錢都放唔晒

所以我覺得好奇, 人地P記, 金鐘個兩間都請緊人, 點解你又唔過去呢?

定係做開P com, 走唔到?

人地請得都係想你幫手做ipo special 救火 interview 嗰時比人問兩問紅都面晒唔識答人

清你仲做緊?
17fg 有k offer路過
間間都係咁

行業環境無咁好了

以前辛苦比較rewarding

e家係辛苦完唔知做乜9

而家wok 完篤佢兩三日ot 上面都屌屌聲 但人地金鐘嗰兩間啲ot 係多到拎完錢都放唔晒

所以我覺得好奇, 人地P記, 金鐘個兩間都請緊人, 點解你又唔過去呢?

定係做開P com, 走唔到?

人地請得都係想你幫手做ipo special 救火 interview 嗰時比人問兩問紅都面晒唔識答人

清你仲做緊?

走左先可以食花生
17fg 有k offer路過

唔好入黎啦
有無人講下e嗰間點?
下年fg想打探多少少

我想問下呢d公司30歲左右既員工搵幾錢?

Big4 ? 當22 歲 grad, 8 年應該做到C3, 都有5XK ge

搵咁多
咁都唔係太衰姐~

Big4 ? 當22 歲 grad, 8 年應該做到C3, 都有5XK ge

搵咁多
咁都唔係太衰姐~

你應該問埋份工要付出ge 時間, 健康 同理壓力

我覺得Auditor 係把青春賤賣

左揀右揀今年咪又爆左幾隻 人地high risk 嗰啲賺左唔少先賠一兩次都仲有數為
有無人講下e嗰間點?
下年fg想打探多少少

呢幾年香港好似做得幾好,不過就預左wok 好多
有無人講下e嗰間點?
下年fg想打探多少少

錢多制度好
起碼有minimum ot

搵咁多
咁都唔係太衰姐~

一直做8年點至5x k呀
唔識果d未扮代表啦
有無人講下e嗰間點?
下年fg想打探多少少

錢多制度好
起碼有minimum ot

睇你有無運 有人無peak過 有人無slack過

搵咁多
咁都唔係太衰姐~

唔識果d未扮代表啦

仲有上面話k記收得平

搵咁多
咁都唔係太衰姐~

唔識果d未扮代表啦

仲有上面話k記收得平

Big4十幾萬做一間p com貴 佢果間dormant 黎?

左揀右揀今年咪又爆左幾隻 人地high risk 嗰啲賺左唔少先賠一兩次都仲有數為

有兩間藍色喎

雖然兩間都係

邊間
EDPK 得K 係藍色

咪就係因為 其他3間完全冇藍
有兩間藍色喎

雖然兩間都係

邊間
EDPK 得K 係藍色

咪就係因為 其他3間完全冇藍

搵咁多
咁都唔係太衰姐~

唔識果d未扮代表啦

完8年應該都係啱啱完3年manager, 準備上sm 其實新升sm 有幾多?

搵咁多
咁都唔係太衰姐~

唔識果d未扮代表啦

C3 唔係得5XK, 咁又會有幾多呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞