WiFi蛋公司係咪執曬?

612 回覆
669 Like 31 Dislike
咁你拎返未
今日見到9.9 /日好撚抵.....差D想去馬
顓岩成功左,一定無下次啦
怕佢下次無賴上黎話無收番部機仲口同鼻拗
以後用sim card 算
Wi-Fi baby苦主
成個月都未退按金 問幾次先覆一次 話要等會計部
會計部比完form我填就無消息,今日都唔覆我就諗住報消委會
你踩上去佢office?
Email嘅 宜家報左消委會
confirm wifibaby=crazyegg
(雖然我第2次租wifibaby)

有冇WhatsApp同佢講你報消委?
講完可能兩日退比你
Email同whatsapp都有講,兩樣都無應
拎到按金嗎?
我以後都係用返漫遊.. 其實唔貴好多,之前係唔想share network先睇唔開租蛋
第一次拎到,第二次未知,早兩日先出發去玩
佢同我講星期一之前會退到錢
到今日都未有
今日報消委先
前幾日經fps畀咗錢訂wifi baby 嘅wifi egg, 見大家講到咁伏就e-mail佢哋講取消訂單,佢confirmation email講可以取消訂單,所以話email佢哋,但已經無再應過我。

宜家驚佢唔會取消,所以未買sim card,仲驚佢已經取消咗,但唔會email覆我,咁嘅話要去到歐洲嗰邊落機先買到。 未岀發已經要揾樣嘢煩
佢訂單個confirmation email講可以取消訂單,所以我就email佢哋,但已經無再應過我。
俾左錢就算cancel都唔知追幾耐先退
報左一星期,收到credit card message話退款處理中
等真係退到先 到時再上黎報喜
我咩消息都未有
係飛到果邊 wifi蛋有問題都係十問九唔應
已經莫講話要退按金 有排你煩
Credit card transactions show到退款了
難cut 過有線
上鋪頭報警佢地就會退嫁啦
真係警世,千祈唔好用wifi bxbx。嗰陣都唔知痴起邊條筋走去租wifi egg。之前人在毆洲,基本上得1-2成時間(仲要夜晚)連得到,唔喺山上都連唔到,其他時間已經唔係限唔限速嘅問題,係直頭連唔到。wtsapp個IT support?都解決唔到問題。有咩事上嚟要用上網真係食得屎,歐洲啲酒店交通嘅free wifi都係好慢。雖然有~10mb/s,但用落都係load 空氣。 完全唔知點解嗰陣會咁din走去用wifi egg而唔買sim card.
哩間嘢同ultrasxx係屬同一間公司
2月10號先還機 應該幾時要開始追
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞