【亂禁寫】《與學生妹搭黨鐵尾班車入屯瞞...咁就出事》(23)

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
Chris皺皺眉:「又未必真係冇再Respawn...我哋再搵搵先...」

大家點點頭後...就繼續前進...

Respawn...唔再Respawn...究竟點樣Respawn...又係邊個Respawn...我哋毫無頭緒...

其實都只係鳩估...好似打機咁...就係因為個情況好似打機會有Respawn物資...所以先鳩吹呢個現象係Respawn...

而Cherry又會諗到...係有人搶奪資源先...定係再冇資源Respawn嘅問題...

Cherry真係好有想法...起碼比起我...有想法得多...

突然之間...閃出一個想法...我哋呢度咁多個邊個死咗都唔係問題...Cherry一定唔可以死...

話唔定...Cherry就係我哋人類唯一希望...
我哋四個繼續小心翼翼...步步為營咁向藥房前進...

大家心裡面都應該...作好最壞嘅打算...

因為前路又變得黑暗...頭頂上嘅光管都盡壞...我哋又要靠槍上嘅電筒照明...

刺眼嘅白光圈左掃右掃...右照左照...每次一掃照...特別係掃入轉角...都好怕會照到啲唔應該照到嘅嘢...

好似話人影...背後有八隻利爪嘅黑影...

好唔容易先俾我哋嚟到藥房...一睇...

「果然...」Chris用電筒照照啲藥架...

橫瞓喺地上嘅又有...疊埋一堆嘅又有...
阿Jill行入去再睇清楚:「都係好似打完仗咁...」

係...亂到乜咁...

Cherry都行入啲...再睇睇:「但話唔定...都仲有啲藥...」

『Cherry!』我行前兩步!跟住Cherry!『小心啲...』

Cherry點點頭:「嗯...」

我哋四個就開始喺亂到乜咁嘅藥房裡面搵搵...
『係呢...其實我哋有冇話要搵啲咩藥?』講起上嚟...又好似冇提過...

阿Jill一邊喺地上搵...同時又要戒備四周:「而家咁嘅情況...有藥都拎走啦!」

啱...你啱...

Chris都喺阿Jill身邊一邊戒備...一邊喺藥架之間搵搵:「不過最重要嘅都係...手術用具...」

手術...用具...

阿Jill都點點頭:「例如手術刀...鋸...針線...針筒...麻醉藥...特別係...止血夾血管鉗...」

特別係...止血夾血管鉗?

今晚出完

鍾意嘅朋友記得Like同Share俾身邊嘅朋友一齊追~

有咩記得喺下面留言講~我會一一回覆~

三句預告

雖然唔係好知係乜...但聽阿Jill咁講...好似好厲害...

阿Jill繼續邊搵搵有乜藥...邊講:「不過呢啲都係之後去手術室...或者急症室先再算...而家搵咗有咩藥先!」

都啱嘅...一步步啦...急唔嚟...

話唔定...Cherry就係我哋人類唯一希望...

學生妹拯救世界!
有學生妹就世界和平
我要人妻
學生妹做咗我老婆之後就係人妻喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞