[Switch] Splatoon 3 [14] 玩魚虎玩狙你老母

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
遠距離爆破槍有3把

長火紋

我上面最尾point其實係想講呢2把

每個人對每把武器都有唔同用法, 唔駛將D配裝講到咁死

上面有巴打講用sp charge up效果更好, 其實2樣技無衝突可以同時出
支那狗真係好撚痴線玩壞哂啲嘢先開心
真係賤畜黎
呢把野我玩左兩三年都冇乜掂過
貪佢攻擊距離夠遠同痛 同埋唔洗aim得準都殺到人
時間表更新都會彈返出去
如果game入面有加好友功能就好
加油, 我都係main呢把上S+
s+等緊你
配咩技能好
我一場出己經要避 痴線
點檢舉
點發現到出 cheat?
因為D碎唔夠所以都係將就住先, 我3件裝個3粒大粒技係大跳 主武減墨 游速, 細粒技就乜都有D, sp charge up 安全鞋 游速 副武減墨 每樣少少
26次飛彈喎
睇到了
Cls
我自己覺得某啲場用呢把好難玩
有幾多人會睇教學
利申唔睇
攬炒都有效果
出個技預自己死
逆境強化只加sp值同樣用一格主技而且加既數值數量少,所以唔建議。當然衝突上係無但係唔會建議哂一格主格咁樣有d嘥~
攬炒懷疑冇
要冇殺人先得
請問卡game有冇得連機同街玩?係邊度㩒?
睇邊個死先

https://splatoonwiki.org/wiki/Quick_Respawn

In a traded scenario, the activation of Quick Respawn depends on who died first. For example, if the player throws a bomb that splats an opponent after the player dies, that splat prevents Quick Respawn from activating in next death, but allows it to activate for the current death.
老老實實,只要睇過下其他人點打個mode都已經大概知道啲基本規則
同埋後面果兩把叫快速爆破槍...人地get錯正常...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞