[Switch] Splatoon 3 [14] 玩魚虎玩狙你老母

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
話說點report?
就係埋唔到身
洗衣機玩家

試過同時比四條線隊住我,真係壓力山大
淨係中止上網 成部機ban撚咗佢啦
淨係中止上網 成部機ban撚咗佢啦
Lobby 電腦,戰績,- report
其實唔難, 不過你要預早射, 最理想係佢粒野一出現你D墨啱啱好射中佢, 咁就夠時間射多發, 有部分武都要咁做先可以係炸彈魚爆第一次前射爆佢, 暫時諗到既武仲有 中碌
瑩火蟲⋯⋯⋯一次都未試過過到
一去執蛋就滅團
唔執蛋又唔夠數⋯⋯
YOU ARE NOT ALONE
我都未贏過
長程爆破槍我習慣會用
大跳 - 發覺自己行得太前 / 俾對方前排逼緊黎個時可以快D跳返屋企
主武減墨 - 如果係長火紋我會出, 等你可以射多一兩下
副武減墨 - 睇你個把爆破槍個副武係乜, 成日都用既都可以出
游速 - 方便追擊
- 如果覺得自己屬於後排support型而又做到死數少可以出呢個

其餘個D大路技 comeback 隱跳呢D就自己再微調加減
其實今集有得重播
如果老任會做野
開掛真係浪費ac
仲要預早射差啲以為個制壞左
慳墨同動作提升1.0 夠唔夠做
行動強化一定要1,如果唔係跳射會唔知飛去邊
變型碌同重碌夠近可以一下秒的
rank C輕鬆玩咪算
既然全部渣人 係勁既一定升到
行動強化試試long都算係好有亂數既武器用左應該好用好多
隱形跳隱形游或者復活縮短都推薦
blaster系列除左瘦d個2隻應該都係潛伏偷殺人易死
其實咁樣有咩好玩

其實復短實際點用?
又唔殺得人
其實到而家都唔明打機用外掛係咩心態..
以前打CS試過DOWN穿牆 屈D電腦係好爽
但同人打都係對槍好
特別係用完外掛都要輸會好撚柒
佢破解玩既話隻game 都唔駛錢
開新acct 有7日免費nso
唔ban 機佢開個新acct 又可以繼續射
推塔,蜆防守
Blaster 類都用復活
你死左到可以上反戰場既時間減少唔勁咩
人地冇用你有用既話1命換1命都有賺
你可以照殺人, 個技係俾你係殺唔到人又俾人殺既時候減少懲罰時間, 例如係俾人封門個時, 近戰武器同某D mode可以出, 近戰武器包括掃 筆 carbon 中碌 蠟筆, mode既話蜆都可以出下, 有時隊友爆完籃你身上有蜆都需要硬射拎分

或者你覺得你自己成日死咪出下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞