[Switch] Splatoon 3 [14] 玩魚虎玩狙你老母

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
鐵球都係兩個位
但都要行幾遠下 d人有去無回
冇用部機射返d珠返黎
屌佢老味勁多潮漲,抽到露營遮就要睇隊友生唔生性
邊有隱游碎
一遠啲人就唔想去打...
成日儲下儲下兩隻一齊 中間真係亂到7彩
但中間如果搶唔切好易比人佔曬有利位置
好難打返出去
如果比人壓住係屋企門口打,最後一分鐘就好難反cup
除非實力差距好大
如果唔係,對面做到殺一死一已經cup唔切
想問幻界999粒鮭魚卵每日探索到同一樣野係咪正常?
油就真係快嘅 前題係要有人油
試過同fd打又係咁 屋企得幾條線
問佢哋點解 佢就以為其他人油
咁只係因為個rule最直接啫
人廢殺唔到人咪要龜係屋企油地博有表現
隱游呢類係靠其他技能砌出嚟
2+2+2碎可以出MAIN限定技,普通衫一樣變咗15+15+15
你著祭典tee點用隱游
換技都唔俾咩
岩岩見到了
回墨x2 游速x2 人速x2換到個隱游
壓上去都輸 只係因為壓得唔夠深
原來可以咁樣換
壓完人又唔捉人偷雞過半場就抵輸啦
講咗好耐
換咗Hydra好爽
又遠又大力
又有元氣彈
中Gatling得短距反擊有優勢
用完返唔到轉頭
但我記得佢唔係桶專職
https://youtu.be/ODlLLXYAtCw

桶專職以我所知最勁應該呢位 但佢個yt荒廢左 淨係有開台直播
https://www.openrec.tv/user/rentanatana
thanks
今日試下先
yup,同我有參考呢個網
https://game8.jp/splatoon3/480122
都係果句,油地其實好快,死左一來一回都油完,有d 人真係可以油足2分鐘
用滾筒油都算,仲要用支滴滴仔嘅槍黎油,見佢咁努力滴落地,真係吹漲
如果真係廢嘅,建議玩下英雄模式熟習下先,可以練到準繩度
唔係話想嘈,只係討論下俾d 建議
太多,0.1-0.2就夠,格林類基本都係人速為主加少少游速,細粒就多數防油鞋超跳呢d,個人會長期加對物攻,因為方便爆魚同打跳台。
永遠打少過 你打埋我果份 明明4個人分工 變得返3個人打 仲要冇咗把有用嘅武器
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞