[Switch] Splatoon 3 [14] 玩魚虎玩狙你老母

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
佢講係喺佢粒炸出嚟之前曲射向天開鎗,
炸出嚟嗰時開第二鎗,就可以短時間內夠傷
桶對人戰都有呢個技巧
其實都唔駛曲射, 只要你早少少開槍等佢粒爆彈係頭上面出現個時你第一槍射出黎既墨啱啱好射到去佢到hit到佢就夠時間射第二槍爆佢
長火講求既係對槍準星,把野係殺人用。blaster本身1確既定位就係比高準星殺人用,你要support 就用長紅啦,起碼有油地力~
死要連續死
如果
死一次
復活殺一次先死
係咪就斷咗?
爆破槍本身就係for你直擊唔到hi到爆風都有傷害, 只係佢可以俾你直擊到既時候一下死, 其實變相係加大左個aiming容錯, 但相對係油地能力低左

同埋我唔知個巴打講既遠距離爆破槍係指火紋類定另一把直擊一下殺唔到人個把, 我上面個既support型就唔係想講火紋類既
復活流

我玩前線例如四重雙槍會用

一條命換人一條命 好彩既話殺多一兩個
死完又可以即刻跳返出去
每次獨立計的, 總之由你復活到你死個時殺唔到人又死左就會生效
佢話連續
應該死一次都未生效到
大技係彈跳聲納個把
Btw 唔該哂上面幾位巴打
1代老人家唔記得左2代改左不過今代呢個gear真係冇乜優勢 隊友有飲品1秒起身 正
RU6C-W8SY-VD1M-JHE9
上面個導彈外掛佬嘅對戰片
點解一下一下射都可以禁咁快
睇呢個可能會清晰D
https://splatoonwiki.org/wiki/Quick_Respawn

The need for a previous death means that the first death in a match will never benefit from Quick Respawn. Every following death can potentially benefit.
基本係鎖左成部機 Eshop都係
但依家開得都係開左個模擬器玩
淨係ban左模擬器果面
正版果面好似無事
模擬器都連到老任個server咁勁
有種玩法係堆屍,2代都有人用
高手都有人用
https://youtu.be/ntJzE44yWL4
自己search大氣層就搵到 要舊機先改到
佢地玩盜版所以多數都係開模擬器
其實模擬器只係破解系統
本身個system諗住拎黎方便啲
佢地班仆街就對戰game開cheat
d支那賤種幾時死
個問題本身講緊blaster, 正路邊get倒你後面唔係講blaster類既武器

如果用逆境強化, 建議不如用最後沖刺~
match到班友穩定打到機
但祭典衫打2場就要出去洗技
返到黎又要match過斷線地獄
點解可以咁on9
睇過 d 日本妹YouTuber 玩真係痴撚線...
新手靠住把爆破槍 終於上到s 仲要好好彩一take過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞