[Switch] Splatoon 3 [14] 玩魚虎玩狙你老母

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
同 friend 打真係指定一條友油地好啲
其實 wipeout 或打到人地剩一已經可以抽空油地
今代仲要出埋 wipeout 隻字等你易睇啲
一開始油晒 復活之後根本冇咩位儲sp 零願一開始用中場線附近儲sp 留多啲空間畀之後復活後儲sp用
不過依度啲高手係唔會死同埋最尾果分鐘係戰神百發百中
今集隱游好用咗 同朋友玩多數都係派左右兩個去偷雞 中間搵個人一個屌幾個 磨磨下 成日都係咁最後30秒反cap 雖然對面數字靚過我哋 但最後贏到10-20%

有個隊友好似佢咁, 頭一分鐘打少個, 出面長期3打4
死左復活儲唔到SP, 因為俾佢油哂, 想知可以loop乜

油屋企都可以油成分鐘先油完, 隻手有事定係點?

呢對鞋買唔買好?
主玩雙槍同ZAP
個rank係咁輸都升到rank
有冇人知
其實如果每個人都有油屋企既意識
咁出世同死左就油住出好快就油曬屋企
但有時有d人真係完全唔油就真係累街坊
要人曬時間油返佢果份
爬分
達到點數門檻提升技術等級,晉級後點數會重設、重新開始爬分(圖 3,圖中漏掉了 S+10 ~ S+20)。戰敗降分不會導致等級下降,但每三個月新賽季開始時所有人的技術等級會自動降低。不考慮 KO 獎勵,只要有足夠的時間,40% 的勝率就能在公開賽中爬到 S+50(當然會需要農上萬場)

有人計過勝率唔夠一半都可以慢慢升上去
英雄模式探索 100% 後,每天可以花費 999 鮭魚卵讓無人機隨機帶回道具。
70% 置物櫃飾品
10% 美食券
10% 技能碎片
10% 10000 金幣

你拎同一樣既乜?
對唔住囉不過琴晚開始轉左用遊戲王
你地會唔會升太快

我打牌打咗成兩日先拎到遊戲王
2日置物櫃飾品,但2日同一件野
重覆好正常, D擺設可以keep複數
唔該唒
見到屋企得一條線都照出中場果個,自己都有問題啦
根本油少少已經草到大技,唔洗特登企係到油
我自己就睇時間,最後1分鐘點都會油屋企,鳩fing 幾下油完都係10 秒姐 講到打少個咁誇張
你指換完隱游再換其他,拎返換隱游果6碎?
公開賽係咪都要打晉級戰
好似冇乜好野

好過原本果技

拎左1/20都唔知有冇
黎緊轉季仲話會有另一批抽
可以玩復活流
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞