[Switch] Splatoon 3 [14] 玩魚虎玩狙你老母

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
大技FIX死
細技0-3隨機出
me
明明啲技唔啱用 但就係想買下裝
中狙我用得掂

4k 未charge完 人地都衝到埋黎
點解會企係target埋到身既地方瞄
好似話如果路人唔係用原裝大技
大技有機會變返原廠大技
未預得好個距離
三代刺冠預訂廣場服裝很難拿到定制版的主技能,大概率是服裝店的原版主技能。
送達概率:
30% 原版主技能 + 0 小技能
60% 原版主技能 + 1 小技能
7.5% 原版主技能 + 2 小技能
1.5% 定制主技能 + 2 小技能
0.5% 原版主技能 + 3 小技能
0.5% 定制主技能 + 3 小技能

睇番拆包又真係改左唔係fix
練下近距離唔charge戳死對方
4k係3確槍黎
乜料依個時間都狂通訊錯誤 依家都咁多人玩咩
關帶女鬼事咩
大把人玩街場玩到成個弱智ai咁
你聲控條女點都好過多個控制唔到嘅弱智ai
琴日試靶我都發現到
咪一樣 邊到好過
連左5.6 次都連唔到
放trap等人埋身再戳死
睇DUDE用得好勁 啲跳射
見Youtube啲日本仔好多反而玩有鏡4K
純粹係站射遠啲 但唔會跳射到&開鏡黑晒仲危險?

呢個用魷快潔cls,快到我以為較咗1.5速
https://www.youtube.com/watch?v=W6I3Dko42wE&list=LL&index=11
我試過用鏡4K成日唔慣開鏡嗰下,仲難瞄過無鏡
我覺得潛蓄+跳射重要過鏡,所以都係練無鏡算,跳射做得仲可以打到多啲角度
S+見親人拎清潔劑多數勁到仆街
仆街加埋先得2%中主技

點解冇定制主技+0小技/1小技
對面d狙九成勁到仆街
有的,但機率唔知幾多
出過原裝主人main+4空洞
都係睇下隊友咩武器
見到隊友雙槍同狙 咁咪我拎.52油囉
隊友有短弓就直衝出去
3空洞先啱
三文魚今次好難

今晚返屋企先玩到

尋晚打到達人+3上唔到
師兄係邊度買?
又唔好咁講
我覺得其他mode打得太快,觀賞性都會低啲
唔通世界賽,搶魚,一個唔小心清場/被人一偷就ko咗
我自己就一定一開始搶中間先嘅
死咗先返屋企油 大部分武器都算油得兩咀嘅
但依家多咗好多人死咗就直接飛隊友 視屋企如無物
唔知點解咁極端
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞