[Switch] Splatoon 3 [14] 玩魚虎玩狙你老母

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
裝備稱號有冇列表架? 方便買咩裝嘛
玩狙需唔需要帶action up? 見跳射都唔少
公升4K同魷快潔帶嘅技係咪唔同?
公升4K好耗墨 主武墨量 同回墨速度帶幾多好
其實如果每個人都有油屋企既意識
咁出世同死左就油住出好快就油曬屋企
但有時有d人真係完全唔油就真係累街坊
要人曬時間油返佢果份
見到屋企得一條線都照出中場果個,自己都有問題啦
根本油少少已經草到大技,唔洗特登企係到油
我自己就睇時間,最後1分鐘點都會油屋企,鳩fing 幾下油完都係10 秒姐 講到打少個咁誇張
油地mode 臨尾30秒最好齊晒4個人+4個SP就真
一次交戰決定成局

留啲空地 SP易儲啲

頭兩分鐘都拉鋸緊既話呢個先係真理
打開rank既人自自然有意識去留個大絕打一波攻勢
更加唔會話打打下無啦啦番番屋企油地搞到出面3打4
用斯普拉射擊槍 手短 成日比人屈射距
係未轉.52加侖好d
未用過.52 有冇巴打有評價
52其實都係差唔多 不過兩槍就死
明明水槍遠到癲, 次次見親佢地都係一個終極發射飛埋黎
睇個表 見佢射程高d
自已又用唔慣其他武器
52可以扔個副武出去當盾用再衝前拉距離
儲到先有得射
係咁比水桶潑
岩岩幾日前日本搞左splat3第一次塗地杯
有興趣可以睇下 今次冠軍隊個組合係
前峰:洗衣機x2
油地:sushi
控場後衛:中狙/長弓

佢地個strategy係最快速比狙上中場控住對方唔比佢地推前,sushi先油屋企,勁d個個洗衣機前線殺人,另一個支援補刀,等sushi上反前線就左右洗衣機+sushi封,唔比佢地咁易埋狙身

油地力黎睇唔算好勁抱住個狙多數完場都係油500pt左右但都贏到3洗衣機+lact450既強力油地組合
結論係控場能力>油地能力
https://youtu.be/9Xms4tSEN6w
仲要好厚血
Thank
玩過高水平既油地場就會好理解一開波搶中場個重要性係好高
讓個半場俾人搞到冇位打有利既立回, 死第一輪之後就俾人用大絕壓屋企

仲話咩油屋企先, 唔好最後輸果幾%
最後屋企果D咪俾對面油埋, 到時唔知輸多幾多個%
有冇人唔打機都會得閒開個app睇吓有咩新衫買?好似上咗癮咁
仲要冇先兆
網購成癮
勁架 放心用
狙唔駛帶,佢本身跳射係準

清潔劑唔同4K,佢前中排,而且用墨唔會好似4K
我見啲人拎狙主武效率0.3-1.4都有反而回墨就少見佢地會帶,可能放super jump 同SP量上升都冇乜位了

利申仲練緊狙
出街訂裝上面啲技唔係random咩?
廣場訂人地果件係會買番佢當時個技
低機率會出齊三個細窿, 想買就盛惠廿萬
4k好難用
即係最少都會出到一樣嘅一大一細?
練咗幾日先叫殺到幾個人,但一埋身自就好似殘障咁
未殺得切佢已經返咗入水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞