香港本地Hip Hop Rapper討論區

1001 回覆
192 Like 11 Dislike
其實轉場啲安排都唔係好好,不過唔知係咪主辦單位第一次搞show
想講嗰下聽到有人出嚟講話最好企翻自己位跳,我心諗屌唔撚係叫我地翻埋位下話
我仲諗會唔會係請大家坐返底
dvk同2naughtyy真係好掂感覺上係最high

成場反而冇乜特別記憶點 都幾好
最深刻多就係個場好少人同埋好似一半觀眾都係FD子 睇睇下身邊好多人都會去左後台
我仲買420貴飛
話說你係咪都有去DI NGHT
我都奇怪點解咁少人去就開始都坐得勁少人

我有去DI night
可能唔係大粒? D人心諗你乜水
oceanpark果個很撚貴呢 800蚊仲要唔知使唔使打針
摩四果個好似冇飛鳥?
dinight D觀眾很MK 男女都係 去到果陣好格格不入
下原來係咁 識分身咩
本身仲想問有冇得你去OP我去睇咁 認真D睇佢都幾撚狗
夾硬食佢個OP入場費 仲要係自己去OP唔知做乜鳩
但night都真係幾不錯 notreal
學乜
updatecentre
巴打
8舊水唔包日頭去海洋公園㗎,靜係for場show
因為NOLY M4 PPC 我先決定去
我係想睇禁藥王
之前要有音樂祭聽咗跳到我on9好撚正
要有都好睇 藥王回來到
800蚊真係要諗下 唔知有冇人放平飛
好撚正呀turn

由friday,2naughtyy,dvk再到山大木蛇再到Sowhat Wolfe到最後更新中心都好鍾意

Btw想問有無人有錄舊夢不需記?有就拜托擺上YT比大家丁吓
我覺得琴晚個show幾正喎
冇留意喎
邊度買飛?
出面得果7度 you feeling so cold
當我攬住你感覺唔會再凍
Sometimes my heart just feels so cold
https://youtu.be/5M2yYheLOhA
我祝你聖誕快樂你當我傻左
https://youtu.be/1-9wzKsv5uk
貳字拾伍有冇人識
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞