香港本地Hip Hop Rapper討論區

1001 回覆
192 Like 11 Dislike
但mc巨炒
有! 茶葉馬嬲滅!
莊 正撚到仆街
仲更新中心!!蛇王要出山喇!!
https://www.instagram.com/p/ClIQb-BPPI6/?igshid=Zjc2ZTc4Nzk=

搭多句,同鳩砌crossover嘅實體飛仲有好多
琴日去買𠴱時老細都有啲唏噓,明明KKTIX原價420,實體飛只係380再送多張50蚊coupon
咁抵都冇人買
搭多句,同鳩砌crossover嘅實體飛仲有好多
琴日去買𠴱時老細都有啲唏噓,明明KKTIX原價420,實體飛只係380再送多張50蚊coupon
咁抵都冇人買

買飛程序:先payme過數俾Vee再dm 通知(ig有code),確認後去鳩砌show對話紀錄就拎到飛。
老細唔想有其他錢銀經手,記得payme俾Vee 先
已買 lineup高質 鳩砌好食 希望之後銷情好啲
有冇兄弟會買埋 梟 隻CD
呢兩個把聲正咗

唔知係咪幻覺
第一晚一出即買
點都要買支持下
想問下除咗Wildstyle 之外仲有咩label係正?聽過下yack,smob同m4,得novel fergus叫做可以聽下,其他都好一般
grip or rip
早兩日聽Mc KiN果隻新歌 真係唔係好掂
我由街show開始睇佢 佢都係無乜點進步咁
仲以為有咩咁值得吹奏一聽原來咁普通
M4 都只係好一般?
你有幾可見到BMW把聲咁激昂先
平心而論beat同flow都好普通,香港我覺得得wildstyle係ok
係,我淨係聽過喺呢到大,我未聽就睇咗留言先,第一個留言就話呢首歌係廣東話rap頂級水準,所以我好期待。我心目中頂級係wildstyle,但最後聽完覺得同最top有段距離,有啲失望
香港rap啲mixing仲係好一般,同埋我個人覺得缺少音樂性
睇黎又準備變wildstyle討論區
有冇人會去DIINTERNET?
卡比同冰姐次次都耍花槍
https://www.instagram.com/p/ClqPWpiSbbg/
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞