Marvel超級英雄片酬 「鐵甲奇俠」羅拔唐尼收5.8億 比「星爵」基斯柏特多15倍

236 回覆
18 Like 57 Dislike

依家依個選角感覺差好多
無哂喜感 睇左咁多年依然覺得唔順眼
痴撚線
成龍竟然收何里活一線明星既價
IM當初片酬低,但係人地份約好似有另收分紅收喎
計返票房分%比IM
講收錢真係IM收錢最多 係之後果堆先講片酬
如果仲玩分紅,佢地真係個個拍完第1階段可以收山
個結果一定係男人製造出黎既
戇鳩父權仲可怕
仲停留係女人唔比投票既年代
Terrence Howard 型好多
佢做鍋物鮮同tony先有果重老友鬼鬼feel
D傻閪女人打親都係靠用個閪夾人,佢唔死仲有咩用?

根本同中國人打鬼佬一樣,只能靠插眼踢賓周
公道講句,動作黎講佢係高過人地幾班
佢淫,但係拍果D動作真係好多都親身上
佢角色唔係
佢演Marvel係浪費 自貶身價
仲親身上
佢玩命D動作全部都係替身
佢最出名ge醉拳又係八爺做動作設計唔係佢, 佢係開創左動作喜劇ge呢一條路, 但係唔止得佢一個功勞
就算係武打動作, 打得好過佢ge人都唔少, 就係單單一腳飛身腳, 佢都要搵錢嘉樂替佢

其實佢用替身唔會有人怪佢, 佢最仆街係估計拍一堆失敗NG片等D人以為佢唔係替身, 你睇下洪家班同成家班差咁遠就知咩事
2個都有親身上
屌,佢D咩成家班,洪家班做替身既 出黎講過啦
不過再危險D既,就唔係D乜班物班或者佢自己用 係叫出邊D咩敢死隊黎替
果D出得起錢,就幾危都同你做
成龍值架喎,你睇佢後生啲片真係衝出香港全國際都識佢
不後悔
女拳
就憑佢係女人
但得Olsen套suit有露gap
本身因為鐘意個角色所以覺得還好 睇完A4嬲到仆街 覺得浪費晒佢咁多年青春浪費佢啲演技 仲要難得有機會俾佢發揮下演技就寫死佢 仆街Marvel

想Scarlett 繼續拍動作片 不過都樂見佢入返文藝片個圈子嘅 呢幾年拍Marvel拍到同啲大導越行越遠 咁好演技唔好浪費啦
李安納度拍鐵達尼已經有4千萬片酬

奇洛拍the matrix 都有差唔多5千萬
有D片酬要計埋票房
呢班死賤種左膠垃圾幾時先肯派錢比窮撚?
你個世界細到
同工不同酬 女權快出來
美國隊長三甲不入
Marvel d戲拍得多垃圾演員會傷身
班淨係睇過Marvel既分唔出點用班識拍戲既帶住班木頭,呢個就係人哋嘅價值
ironman 同美國隊長對戲,明明劇情講美國隊長係啱嘅,但望一眼Iron Man隻眼觀眾反而會企佢果邊,呢啲就係演技
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞