Marvel超級英雄片酬 「鐵甲奇俠」羅拔唐尼收5.8億 比「星爵」基斯柏特多15倍

236 回覆
18 Like 57 Dislike
700 萬美金 都 5千幾萬

等如中左個六合彩
又等如一套大本向香港上大既票房

元華咁出一出都可能有幾十萬港紙

梁朝偉真係好靚仔
唔係三巨頭打好根基,marvel邊度有得添完又添
而家就真係食老本架
1m/20m 係 5%
20 倍係 2000%
你點理解到係 20 倍
20倍 = 1/20?
你邊度讀數學?
可能佢當左係現實世界
要打仗個陣有貢獻先可以有獎金
無ironman1 marvel執柒咗
三巨頭 鷹眼 BW 同motherfucker
呢幾個真係值咁多錢 唔係佢地真係收得皮
師兄牙 唔識就收撚番埋啦
屌你老母好撚煩
直接揾個20倍既原文比你

https://oicanadian.com/discover-the-derisory-salary-of-natalie-portman-for-her-role-in-thor-4/
How much did Natalie Portman earn in Thor 4?
For his role in Thor 4, Natalie Portman would have pocketed just under a million dollars, as reported by the specialized media The Filmik, 20 times less than the main actor Chris Hemsworth. A monumental difference which is not really explained by the time of appearance in the film. Indeed, Natalie Portman plays the female lead and shares the most screen space after Chris Hemsworth.
3套加埋先5.9億
Ching唔睇戲?
Short撚左?
On9 50萬鎂

係好多普通人十年以上既人工
cls 連佢咩料都唔知證明你戲都應該冇睇過幾齣
講真tony同佢拍得夾過而家果個力架好多
而家個力架同tony拍左咁多年就算去埋ca3衝落去救佢果下都依然feel到佢地有幾fd
拍一部可以退休
你up乜鳩
sorry 1999左
係想講feel到佢地有幾fd
所以我都係勸嗰位師兄柒咗就潛 唔好獻醜
下面就一線
之前見唔少連登仔話雷神戲入面個老豆係二打六啦
佢兩個好有化學作用
Terence Howard做得嚴肅得黎又識搞笑 所以先同Tony果種性格嘅人夾到

第二代鍋物先個力架集集都苦瓜乾咁 笑位又冇佢份 瘦撚到仆街一啲都唔似個軍人人設 莫講話做superhero
唔識就去google下
因為平,佢個宇宙咁大,下下搵一線好貴
你係咪除左marvel 冇睇過其他戲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞