Marvel超級英雄片酬 「鐵甲奇俠」羅拔唐尼收5.8億 比「星爵」基斯柏特多15倍

236 回覆
18 Like 57 Dislike
bw值錢多過thor同ca

你入場睇avg係因為bw咩
你真係笑撚死人唔係以為佢靠拍Marvel出名掛
咁講都真係估唔到會長做到而家咁
所以都冇得講 但真係想睇佢做鍋物仙
我意思係你唔可以一刀切咁講 史密夫妻呢個係錯 應該要同工同酬 但係奇異博士唔應該 而唔係話史密斯夫妻個情況係同工同酬
Marvel 入面好多演員一離開marvel 就唔係一線
但不包括scarlett
你請梁朝偉拍戲,係咪以為一句對白都冇,俾飯盒就ok
你搞清楚 我不嬲係指個比例唔應該差咁遠
姐係侏羅女拎少過星爵20%我覺得合理
你覺得紅女巫係st2拎少 bc 4倍人工好合理?
冇睇奇異博士2 講緊rachel mcadams
Cls 9唔撚搭8
由頭到尾都無提過Rachel mcadams
仲要無睇,咁你收皮啦
知唔知紅女巫Ds2 戲份有幾重要呀
仲要係到講咩「奇異博士就竹算吧啦 」屌
要不是rdj
Dc remake再remake都贏
500 萬其實好誇張
講到好低咁
話左冇睇 點知你講紅女巫係ds2

提奇異博士係因為BC自己係奇異博士1之後出嚟話唔支持人工唔公平 真係屎忽撞棍咁啱好撞到奇異博士有紅女巫
Benedict Cumberbatch: I'll turn down a role if my female co-star isn't paid the same

https://www.radiotimes.com/tv/drama/benedict-cumberbatch-equal-pay-women-female-co-star-patrick-melrose/
你好後先話無睇,無睇就咪亂覆人啦
同埋你係用「你話」我又咁岩講緊紅女巫更係當你係講 Ds2架啦,因為紅女巫呢單gender pay gap 都有上報

退二百萬步黎講ds2 最後出到黎咪又係男女薪酬差好撚遠,咁bc turn down 左未
癡線 BC唔turn down又入我數 又唔係我叫佢繼續拍 不過支持你狙擊BC呢條偽善收割光環的粉皮 我支持Oslen拎多啲人工
你真係唔識架喎

RDJ真係功臣黎
無佢分分鐘依家仲係得蝙蝠俠同超人 仲要係無限reboot
垃圾片
電影界毒瘤
我入你數唔係因為bc 無turn down
我入你數係因為你明知bc 無turn down 都照拎黎做source,然後當自己做完柒野都好有道理
你係g 持就得,咁基本上我一開始個post 你已經唔洗覆,當你無講過野
CHing
你數學邊度學架
1 倍等於 100%
少 20 倍即係少 2000%?
憑佢im2開始拍
Ching 你英文邊到學

Chris Hemsworth was supposedly paid a whopping US$20million (AU$29.4million) to star in his latest Marvel movie, Thor: Love and Thunder.
跳草裙舞失敗
你 up 乜鳩
你 quote 果段真情無講 NP 收幾錢
其實你知唔知「倍」字咩意思?
大貪叫價太高,比marvel兜咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞