Marvel超級英雄片酬 「鐵甲奇俠」羅拔唐尼收5.8億 比「星爵」基斯柏特多15倍

236 回覆
18 Like 57 Dislike
一線鮑呀講緊

利申:屌過
憑對奶囉咁都要問
LUCY四億票房完全諗唔明
Robert Downey Jr.拍幾部英雄片就賺左10幾億港紙
Lucy好似係iron man 2 之後喎ching
Robert Downey Jr.'s Salary
Iron Man (2008) $500,000
Iron Man 2 (2010) $10,000,000
The Avengers (2012) $50,000,000 (once box-office bonuses and backend compensation are factored in)
Iron Man Three (2013) $50,000,000
Spider-Man: Homecoming (2017) $10,000,000
Avengers: Infinity War (2018) $75,000,000
Avengers: Endgame (2019) $20,000,000
迷失東京?
咁佢又唔係ironman2就拎二千萬票房
15倍咁少?冇左佢 mavel都撈唔起啦 多50倍都唔過份呀
我明白丫
但就呢個case睇
黑寡婦少ironman好多倍係好合理
同你舉兩個例唔同
case by case
don't look up里安納度同珍妮花差好遠都好合理
我覺得baby做既話會紅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞