Marvel超級英雄片酬 「鐵甲奇俠」羅拔唐尼收5.8億 比「星爵」基斯柏特多15倍

236 回覆
18 Like 57 Dislike
係咪個黑人?定im2 im3個黑人演員係換過黎? im一除左劇情 演員真心唔太記得
btw 多謝師兄
無講咪當佢收1百萬囉好未
雷神拎二千萬就係人都知既 你唔知就揾野黎講
離開咗娛樂圈
不過好多配角係堅一線
淨係rocket同groot個配音

marvel不嬲鐘意主角靠自己搵新人/半紅不黑既人捧 , 跟住搵d影帝影后/超一線襯托佢地
就係咁先綁得死個主角簽長約
搏佢地冇左marvel會收皮

老實講av4 打後既戲既主角你有幾可係其他賣座既戲見到佢地
Avg4前既主角 都唔係好多個有賣座既戲
暫時黎講 , chris pratt係最成功轉型果個
2個大ip都有佢 , amazon prime又有2套佢做既戲/劇主打
邊個會估到呢個肥仔會變成咁
Richard Madden 同 Awkwafina其實ok 之後又有Kit Harington, Mahershala Ali同

Harry styles
人地舊年奧斯卡同時提名女主同女配,唔好當人花瓶先得架
你既電影知識得marvel?
喺度講冇用,你努力啲叫荷里活收返佢啲獎
M記紅之前 佢已經係一線女星
比起排名第10位基斯柏特的500萬美元(約3,900港元)片酬高出15倍。

陰公星爵得3900蚊
憑咩 Marvel 最好睇一定係 guardian of the galaxy , 講樣講演技講搞笑Chris Pratt 一定贏RDJ幾條街
痴撚線
無記錯rdj份約同其他人唔同
得佢一個可以分票房
討論區唔俾話討論?
佢幾好 幾個chris 入面我都最中意佢
Iron man 1個鍋物先本身片酬高過RDJ
聽聞拍續集果陣見RDJ大幅加人工 自己都想加多啲人工
點知比marvel兜咗
個棵樹先貴

難得搵到個做戲都成舊木既黎配音
想知個觸鬚韓妹有幾錢片酬多啲
不過有說係話拍im2 marvel減左佢人工拎黎加RDJ人工
如果係咁marvel都幾仆街 話哂第一集都賺左咁多
Lost in Translation已經紅左啦 定你未出世
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞