『薪火post』BNO 續期資訊(113) 睇頂置 –– Goodbye Queen Elizabeth II

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
呢度有某幾個人好變態自己唔鐘意用又要屌人用
用邊間要問佢攞permit咁
嘥氣 我用香港郵政最平嗰隻 咪又係冇寄失
寄咗兩個星期就到durham office
咁我諗佢係一次過集埋晒BNO申請處理
因為我係八月已經寄咗過去
同你差唔多時間approve
我支持㗎民主社會,大家想用乜咪用乜完全冇問題架

只係唔知點解有D人自己唔鐘意用某樣野但又唔比人用用咗冇事嘅人講自己用咗冇事,就叫人唔好衝出來柒要全post同佢一齊哀悼佢過去嘅不愉快事件咁
我9月30日文件寄到Liverpool
本新bno已經寄緊來
durham簽收左最耐會幾多日先轉documents received?我2份一齊寄 5號簽收 有一份7號就轉左documents received 我果份就到今日都無變
用快遞安全寄到冇事唔係應該嘅咩?最基本啦下嘛?你自己用左一次冇事就結論「DHL安全好多」,個論點咁白痴,咁唔係衝出黎柒係咩?

個個冇事都拎黎講有咩意思先?郵局一日處理幾百萬封信,我話我日日都收到信,咁係咪可以imply郵局「安全好多」?

又調轉咁講,之前有人e-express寄失左,超過半年先搞到claim,佢將件事寫出黎。咁唔通我又走出黎話我用過e-express冇問題然後否定佢發生嘅問題?

而家我段說話根本唔係針對你用dhl,你鍾意dhl好乜都好,你有錢好,鍾意做水魚都好,呢個你嘅自由。我個重點係,倘若有事嗰陣,公司個處理方法先係值得關注丫嘛。

快遞唔係安全送到咁簡單㗎喎,仲包括準時,理賠,客服等等,唔係你畀3倍錢6百蚊送封文件做咩?我講返我發生咩事你話我要大家哀悼?

你連點解柒都未知就喺度帶風向,「衝出黎柒」呢句perfect match啦下話?
你真係好驚人用你正你死敵DHL讚你父母心好冇?

自己識講其他人無論用DHL FEDEX TNT甚至UC速遞或者早晨快線係人地自由,但見到人用又要狂屌咪扮清高啦

戾氣咁重 建議你打字個刻,同時間照下鏡望一下自己,睇吓自己塊面幾黑,睇吓個嘴點樣嘟起,真心好變態

好多人無論交際上及工作上都唔會想遇到你呢種正宗廢中Obsessed 到呢你一個係度嬲我地係度笑
eform係點玩 問完叫我比篇號同名 咁我開多次比多d資料 又問多次
email到reply?又無下文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞