【七月新番】Princess Principal 公主準則

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
睇落冇爛尾, 呢個星期煲哂佢先
萬人血書求第二季
本季最驚豔新鼬

唔洗血書, 課金就OK

09.Q:會有第2季嗎?
09.A:只要BD,DVD或者手游中的哪一個大賣的話,第2季的事我們會積極考慮的.
買買買買買買
萬人血書求第二季
本季最驚豔新鼬

唔洗血書, 課金就OK

09.A:只要BD,DVD或者手游中的哪一個大賣的話,第2季的事我們會積極考慮的.

買周邊無幫助架咩?仲諗住買pvc
萬人血書求第二季
本季最驚豔新鼬

唔洗血書, 課金就OK

有,唔夠bd直接
萬人血書求第二季
本季最驚豔新鼬

唔洗血書, 課金就OK

少啲囉 畢竟figure 公司會抽走一大部分profit
萬人血書求第二季
本季最驚豔新鼬

唔洗血書, 課金就OK

唔好理啦
全部都買買買就岩啦
屌 bbq
屌 bbq

所以話尾兩集無大河內做單集腳本
係差緊啲
仲以為會死一個添
萬人血書求第二季
本季最驚豔新鼬

唔洗血書, 課金就OK

唔好理啦
全部都買買買就岩啦

隻game有冇人玩過?
萬人血書求第二季
本季最驚豔新鼬

唔洗血書, 課金就OK

唔好理啦
全部都買買買就岩啦

隻game有冇人玩過?

其實幾好玩
不過咁岩小圓隻驚都出又冇咁多時間玩晒兩隻
所以冇玩了
對大河內好失望
要買新意

第2季先來料
大家唔好劇透住,等10點半先討論
(雖然我今日1點鐘就睇左)

btw訓左冇睇,想問下一定會暴走既大河內今次暴走左未?

冇大河內呀
點暴走
屌,我係嚟睇大河內暴走架
咁我追呢12集係為乜

http://figsoku.net/blog-entry-82541.html

塊臉有少少肥?

對眼有小小怪
[mg]https://pbs.twimg.com/media/DKjh9MSUQAAwUsA.jpg[/img]
http://figsoku.net/blog-entry-82541.html

塊臉有少少肥?

對眼有小小怪

e間廠其他作品都係差唔多feel,比較意外係e間出
岩岩見訂價1100唔洗
第二季第二季
amazon BD個discount越黎越少
好彩買得快
大家唔好劇透住,等10點半先討論
(雖然我今日1點鐘就睇左)

btw訓左冇睇,想問下一定會暴走既大河內今次暴走左未?

冇大河內呀
點暴走
屌,我係嚟睇大河內暴走架
咁我追呢12集係為乜

依間公司就識玩喇
好撚正呀
雖然稱唔上神作
不過好撚甜
btw bd 個集數次序 同 tv播放次序 又有唔同
未開最新一集,係咪冇伏?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞