【七月新番】Princess Principal 公主準則

1001 回覆
11 Like 3 Dislike

呢個look 不錯喔

夜媽媽整d 咁嘅野出來

有無係已經上好曬色架 ?

Good ass
有冇講幾時開訂

http://hobby.dengeki.com/reviews/413965/
你地𥄫下啦 我唔清楚

右上既左上

後入

睇完篇野 好似係bd1特典? 9月27號賣
第一集其實係講咩 睇唔明

個男人係帝國研究反重力裝置嘅學者 ,為咗醫好個妹嘅病 ,諗住賣俾共和國籌錢
於是Ange 一行五人就接咗呢個保護要人嘅任務
但係從個妹嘅ballet 腳 同 收錄信嘅線索,得知其實個男人係帝國橋起班spies 嘅餌嚟 話想帶埋個妹只係想拖延時間
所以最後搵咗個地方殺咗佢

巴打 我唔係幾明
腳同收錄信點樣令佢地知道係個局黎

個男人係帝國研究反重力裝置嘅學者 ,為咗醫好個妹嘅病 ,諗住賣俾共和國籌錢
但係從個妹嘅ballet 腳 同 收錄信嘅線索,得知其實個男人係帝國橋起班spies 嘅餌嚟 話想帶埋個妹只係想拖延時間

巴打 我唔係幾明

個男人寧願賣國都要醫返好個妹 證明佢好錫個妹
個妹隻腳起曬水泡 姐係佢好鐘意跳ballet
咁個妹被皇家芭蕾學院收左 為個妹著想 應該唔會格硬帶走佢先岩 呢度就有矛盾啦
咁姐係對兄妹由頭到尾都無諗住走 打算引曬班spies 出黎就收工
仲有一幕係影住個男人飛鴿傳書 然後被Ange 見到
又夠鐘prpr
又夠鐘prpr

アンジェ我收下了
ベアト竟然... 為佢默哀3秒

巴打 我唔係幾明

咁個妹被皇家芭蕾學院收左 為個妹著想 應該唔會格硬帶走佢先岩 呢度就有矛盾啦
咁姐係對兄妹由頭到尾都無諗住走 打算引曬班spies 出黎就收工

原來係咁 唔知係我腦廢定佢做推論(發現)太快
有時攻殻果d我都跟唔上
刺激開頭 - done
強行校園 - done
中二病發 -
斷手 -
仲有冇?

冇事既 唔好嚇自己

魯魯修 :我要滅不列癲尼亞
革命GAY女主: 我要建國
公主: 我要做女王
呢套野真係黑人問號

巴打 我唔係幾明

原來係咁 唔知係我腦廢定佢做推論(發現)太快
有時攻殻果d我都跟唔上

唔係好表達得明顯咩
睇果陣專心d,唔明可以停左佢返轉頭睇多次
中間ange買保險仲唔知做乜鳩
到佢踢爆左個男人,就知係幫佢完成心願搵舊錢醫阿妹
In 大河內既開頭 We Trust
Ange 身手 聽力 記憶力都好屈 唔通有皇室血統會特別勁
屌睇到後面 諗起達哥 強攻型潛入
佢真係打算用一個反重力裝置
解釋哂Ange 點解咁尾機

呢個跟班好彩就得呢一集咁豬隊友
唔係嘅話都幾煩膠
btw 開始feel 到大河內啲 爛尾伏線嚟料
建國 check
為了你一人 我願意欺騙整個世界 check

呢個跟班好彩就得呢一集咁豬隊友
唔係嘅話都幾煩膠

比我係安潔 直接殺左佢算

原來係約定黎

呢個角色真係.........

呢個角度

好想同安潔一齊跳落去
有幾秒覺得公主個樣有d似紗路
結局會唔會又係魯魯修式替死

我都諗起呢個
呢集好緊湊 睇到個人都會緊張
道門果下“逆轉“好正
廿歲果個係咪有同士兵做左?
呢幾條女 最後應該一堆蕃茄漿
睇番有巴打上面po左アンジェ fig果篇訪問
原來係會放係夏wonder festival做展出再之後先出通販情報
9月27賣嘅bd特典係絵柄 自膠左sor
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞