【七月新番】Princess Principal 公主準則

1001 回覆
11 Like 3 Dislike

小貝

最底: 又係我

又夠鐘 prpr
邊個再笑20歲JK我屌爆佢老母
大河內終於喂屎啦!
我好興奮呀!
大河內果然係令人失望依件事上從來無令人失望過
大河內終於喂屎啦!
我好興奮呀!

大河內終於喂屎啦!
我好興奮呀!

我唔記得幾時block 左佢 自己諗
好撚煩
有劇情展開唔等於暴走餵屎
唔通我話小圓第3集係暴走餵屎咩弱智
好撚煩

唔緊要,你兩個禮拜之後仲記得你打過依句野就得啦!
好撚煩

得啦得啦
你班撚樣10個禮拜前咪又係咁講
好撚煩

得啦得啦

我十個禮拜前就無上過連登出Po嘅
我唔知你講邊個啦!
不過兩個禮拜之後俾大河內餵到滿嘴都係屎就唔好上來出Po話要殺大河內老母
廢事被人恥笑就唔好啦!
好撚煩

得啦得啦

我唔知你講邊個啦!
不過兩個禮拜之後俾大河內餵到滿嘴都係屎就唔好上來出Po話要殺大河內老母
廢事被人恥笑就唔好啦!

老fans梗係用期待中伏嘅心態睇啦,又唔係第一次食佢啲屎
好撚煩

得啦得啦

我唔知你講邊個啦!
廢事被人恥笑就唔好啦!

咪睇下兩個禮拜後邊個恥笑邊個囉
好撚煩

得啦得啦

我唔知你講邊個啦!
廢事被人恥笑就唔好啦!

老fans梗係用期待中伏嘅心態睇啦,又唔係第一次食佢啲屎

講真我睇咁多集真係睇佢中伏
睇完今集果然肯定大河內係依方面從來無令人失望過
跟住睇佢點餵就得啦
上面係咪睇開日常番就算D人
有D展開就痴撚左線話人一定餵屎

講返今集
其實最後班長係做左D咩
壓力太大要啪藥定點
下集應該係做ed果part啦掛
老太婆最後望佢果下應該都諗到咩事

講返今集
其實最後班長係做左D咩
壓力太大要啪藥定點

我都想知枝野係咩黎
唔似壓力太大,做唔到老太婆姐 都唔洗咁

講返今集
其實最後班長係做左D咩
壓力太大要啪藥定點

我都想知枝野係咩黎

應該係鎮定劑果類野
果個時代有呢樣野未
下集應該係做ed果part啦掛
老太婆最後望佢果下應該都諗到咩事

全世界都知安潔同公主有路

講返今集
其實最後班長係做左D咩
壓力太大要啪藥定點

我都想知枝野係咩黎

應該係鎮定劑果類野
果個時代有呢樣野未

廣播入面話係班長比諾曼地公d手下捉到比佢地打左藥
所以先被迫做25仔
個支藥應該係用黎止癮
咁佢自殺都合理
一黎唔想再做25仔
二黎見到D同B咁打得火熱就想死

講返今集
其實最後班長係做左D咩
壓力太大要啪藥定點

我都想知枝野係咩黎

應該係鎮定劑果類野
果個時代有呢樣野未

廣播入面話係班長比諾曼地公d手下捉到比佢地打左藥
所以先被迫做25仔

個支藥應該係用黎止癮
咁佢自殺都合理
一黎唔想再做25仔
二黎見到D同B咁打得火熱就想死

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞