【七月新番】Princess Principal 公主準則

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
彈琴閃光彈

Ange: 好啦好啦...........

咁樣對Charlotte

貓頭鷹

原來一直都係比人望到實

上堂訓教應該係我地黎

好閃

Ange:

I know that feel bro.jpg
咁就分開左成十年

仲有4集 可唔可以快D 我要睇佢地結婚
Actas呢間野又幾好命,第6,7,8集係佢地負責做結果呢幾集做完Amazon排名都升左好多
幾時先結婚
睇呢套爽過Re:Talkers好多

節奏緊湊明快,廢話少,又有啲百合
Actas呢間野又幾好命,第6,7,8集係佢地負責做結果呢幾集做完Amazon排名都升左好多

前三卷暫時七月新番實時頭三
「我係個好無聊o既人,同我做朋友唔會開心....」
好高質,睇第2集唔明佢地講咩
依家明曬啦

今集真心做得唔錯不過都係頂唔順公主周圍同人講自己係spy
仲有幾集 等睇大河內發功

我覺得今集呢個位講冇咩問題
公主話可以送個條友去共和國所以都表明下自己身份姐

btw 今集幾高質, 搵唔到位吐槽
「我係個好無聊o既人,同我做朋友唔會開心....」
好高質,睇第2集唔明佢地講咩
依家明曬啦

你一講記得第2集講過
因為我地係完全相反既人
呢套好正
大河內有食藥
大河內仲未發作嘅
Btw公主就咁同自己個臣子講自己係spy
大河內仲未發作嘅
Btw公主就咁同自己個臣子講自己係spy

條友要過檔共和國
公主幫手送佢過去,話自己係spy有咩問題
今集真係好高汁! 將明明大家都估到, 本來好王道o既戲碼做得咁吸引.

公主話可以送個條友去共和國所以都表明下自己身份姐[sosad]

証明現任Princess平時壓力太大. 一有機會就玩野

公主話可以送個條友去共和國所以都表明下自己身份姐[sosad]

証明現任Princess平時壓力太大. 一有機會就玩野

公主: 只是Spy而已
今集咁正都冇人討論
今集咁正都冇人討論

可能d人未睇姐

btw 我初頭以為佢地係有咩計劃而調轉身份
點知純屬意外
今集咁正都冇人討論

可能d人未睇姐

點知純屬意外

連登仔都唔好依type動畫
今集咁正都冇人討論

可能d人未睇姐

點知純屬意外

連登唔係好多百合廚咩
我宣佈 PRPR已經穩喇
就算係大河內都無可能搞死呢套
我宣佈 PRPR已經穩喇
就算係大河內都無可能搞死呢套

好大支flag
今集咁正都冇人討論

可能d人未睇姐

點知純屬意外

連登唔係好多百合廚咩

有鬼
今集咁正都冇人討論

可能d人未睇姐

點知純屬意外

咁仲好 至少而家個公主一定係白
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞