【七月新番】Princess Principal 公主準則

1001 回覆
11 Like 3 Dislike

咁咪真係等佢斷手做女王先屌囉
以家播左10集都仲係好好,個尾留左個爆點但仲有2集未播
已經判左死刑咁樣

想當年甲鐵城大家都係咁諗

咁你未播先屌係咪覺得自己好醒定點
唔夠一年前大大套izetta喺度做版話比你聽咩叫又比人睇死去到最尾都冇事

izetta關大河內事??

講緊吉野可以由比人睇死再翻身
大河內都可以
係咪真係咁難明
不過算啦,反正你都係黎睇笑話唔係黎欣賞依套作品
同你講咁多都晒氣

On9,吉野可以同大河內比
定係你連Guilty Crown,革命機和甲鐵城一套都未睇過呀!

吉野起碼都出過加速,STB同重裝依D正常野出來啦!

code geass s1+s2結局唔正常?

咩就係因為依部野先有之後嘅Guilty Crown,革命機和甲鐵城慘案出現囉
食一次屎就話食三次屎都未識驚
你學習能力唔係咁低呀

咁咪即係寫過正常野既能力囉
寫完正常野之後寫左三舊屎出黎
唔代表佢冇能力寫返正常野
睇黎你真係弱智

歷史係順序睇嫁
你明唔明點解會出到Guilty Crown,革命機和甲鐵城出來
就係因為大河內次次都想複製Code Geass嘅成功
但係佢又唔知Code Geass係有多方面因素先有咁成功嘅效果
唔單單係佢一個人功勞
佢就妄想自己係神單憑自己一人之力就可以做到
結果咩出咗Guilty Crown,革命機和甲鐵城出來
唔係話睇衰佢
而係佢次次發作前都有D徵兆出現
係睇過曬Guilty Crown,革命機和甲鐵城嘅人先會明白
而第十話正正就符合依個徵兆
所以預計跟住會餵屎係正常不過嘅事
其實最尾兩三集有個高潮位有咩問題
唔通你地真係想飯茶飲到完咩

相比斷手做女王
我寧願日日飲茶

不能同意更多

已經判左死刑咁樣

唔夠一年前大大套izetta喺度做版話比你聽咩叫又比人睇死去到最尾都冇事

大河內都可以
係咪真係咁難明
同你講咁多都晒氣

定係你連Guilty Crown,革命機和甲鐵城一套都未睇過呀!

未睇過
當年我喺舊登笑緊GC既時候你都唔知喺邊

咁等你食一次屎再講

我係笑緊你話我冇睇過啊弱智
你講個三套我睇過晒啦

人格分裂ing

已經判左死刑咁樣

大河內都可以
係咪真係咁難明
同你講咁多都晒氣

咩就係因為依部野先有之後嘅Guilty Crown,革命機和甲鐵城慘案出現囉
你學習能力唔係咁低呀

睇黎你真係弱智

歷史係順序睇嫁
你明唔明點解會出到Guilty Crown,革命機和甲鐵城出來
但係佢又唔知Code Geass係有多方面因素先有咁成功嘅效果
唔單單係佢一個人功勞
唔係話睇衰佢
係睇過曬Guilty Crown,革命機和甲鐵城嘅人先會明白

依個世界有樣野叫監督同其他職位
你估個故仔個走向真係系列構成一個人話晒事咩
無可否認之前三套垃圾大河內真係應記一功
但係監督都要承擔部份責任
拎甲鐵城同GC黎講,荒木以改篇黎改係好出色(巨人,DN等)
但係佢次次原創都一定食屎
依家pripri各種情報都睇得出監督,系列構成同其他staff好明顯有好充分溝通
絕對唔係一個人話晒事

相比斷手做女王
我寧願日日飲茶

不能同意更多

已經判左死刑咁樣

大河內都可以
係咪真係咁難明
同你講咁多都晒氣

未睇過

咁等你食一次屎再講

你講個三套我睇過晒啦

人格分裂ing

你唔見隔黎有隻
仲有真係唔想再同你嘈
你覺得會餵屎就餵屎 暴走就暴走啦

已經判左死刑咁樣

大河內都可以
係咪真係咁難明
同你講咁多都晒氣

你學習能力唔係咁低呀

睇黎你真係弱智

歷史係順序睇嫁
唔單單係佢一個人功勞
唔係話睇衰佢

依個世界有樣野叫監督同其他職位
你估個故仔個走向真係系列構成一個人話晒事咩
無可否認之前三套垃圾大河內真係應記一功
但係監督都要承擔部份責任
拎甲鐵城同GC黎講,荒木以改篇黎改係好出色(巨人,DN等)
但係佢次次原創都一定食屎
依家pripri各種情報都睇得出監督,系列構成同其他staff好明顯有好充分溝通
絕對唔係一個人話晒事

所以咩去到第十話先出事囉
如果一話都唔俾話事咁請佢來做咩
明顯就係先日常開頭
然後俾大河內收埋個尾佢
所以先咁遲發作
明顯第十集風格已經同之前有大幅度轉變
了解大河內嘅人都知道已經開始充滿滿滿嘅大河內氣息
第十集明顯係打算發展一個高潮
而STAFF中有能力寫高潮只有邊個?
唔係我唔相信STAFF
而係睇分工上依樣就係大河內負責嘅事
其他STAFF唔係專精依方面咁要點去控制大河內
大河內一搞事就要餵屎大家都知嫁啦

相比斷手做女王
我寧願日日飲茶

不能同意更多

已經判左死刑咁樣

大河內都可以
係咪真係咁難明
同你講咁多都晒氣

未睇過

咁等你食一次屎再講

你講個三套我睇過晒啦

人格分裂ing

你唔見隔黎有隻

你D中文能力低到要表情符號搭夠?
好似支那人咩都加過滑稽符號上去咁
得啦得啦
會暴走會餵屎啦
最好你自己出去開個post歌頌下大河內d屎唔好煩到我地真係想傾依套野既人
自從你入左黎之後個post變晒質
唔知有乜好嘈
佢有佢當屎咁食
我有我既期望
理撚得佢啊
得啦得啦
會暴走會餵屎啦
最好你自己出去開個post歌頌下大河內d屎唔好煩到我地真係想傾依套野既人
自從你入左黎之後個post變晒質

會暴走會餵屎就唔係Princess Principal咩
咁我係Princess Principal討論Po討論有咩問題
我都想講下Princess Principal將會餵咩味嘅屎嫁

呢張安潔個樣好似細個D........好正

老太婆黎架可? 點解同依家個樣...........

應該唔係老太婆吧............當路人一名會好過D

應該唔係老太婆吧............當路人一名會好過D [/quote]
唔好逃避現實啦
右2擺到明係D黎

唔好逃避現實啦
右2擺到明係D黎

唔好逃避現實啦
右2擺到明係D黎

超齡JK老太婆>>>>>>>>超齡JK老太婆

唔好逃避現實啦
右2擺到明係D黎

想確定呢個係咪老太婆, 應該問連登唯一JK老太婆粉絲,淫獸巴打

唔好逃避現實啦
右2擺到明係D黎

想確定呢個係咪老太婆, 應該問連登唯一JK老太婆粉絲,淫獸巴打

我係5個都鍾意

唔好逃避現實啦
右2擺到明係D黎

我係5個都鍾意

唔好逃避現實啦
右2擺到明係D黎

一定唔係 前兩秒有出話老太婆架 雖然只係一𣊬間

點會唔係
聽把聲+髮色都知係啦

唔好逃避現實啦
右2擺到明係D黎

一定唔係 前兩秒有出話老太婆架 雖然只係一𣊬間

點會唔係
聽把聲+髮色都知係啦

其實連性格, 態度都係.

老太婆
下集大河內唔出垃圾
買BD支持
下集大河內唔出垃圾
買BD支持

咁你慳翻筆錢都得啦
下集大河內唔出垃圾
買BD支持

咁你慳翻筆錢都得啦

...........................................................
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞