【七月新番】Princess Principal 公主準則

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
俄莫斯耐
睇到最後

呢張gif真係岩晒形容
點解次次大河內都開到個頭咁好
後面可以玩到咁撚垃圾

其實對比迷家同卡多,大河內已經係業界清流

卡多簡直屎都不如
黑星紅白

係姫係公主

内衣?
俄莫斯耐
睇到最後

呢張gif真係岩晒形容
點解次次大河內都開到個頭咁好
後面可以玩到咁撚垃圾

其實對比迷家同卡多,大河內已經係業界清流

卡多簡直屎都不如

餵你食冇咁屎嘅屎

係姫係公主

内衣?

吊帶
七月大河內番

係姫係公主

内衣?

吊帶

yes
頭兩集幾正
唔知今次去到第幾集先開始爛
頭兩集幾正
唔知今次去到第幾集先開始爛

季番就5、6集
半年就12集到
都係中間開始feel到出事
睇到果粒綠光既野,就知後面會溝咩入去

thx, Husky

安潔.............

好睇........

安潔笑佢個拍檔成廿歲人重扮高中生..........

thx, Husky

好睇........

好想比佢瘋狂講大話調戲

thx, Husky

好睇........

好想比佢瘋狂講大話調戲

踩我

thx, Husky

好睇........

好想比佢瘋狂講大話調戲

踩我

唔好踩
啱啱睇完第二集 好高質 今季黑馬 希望大河內唔好整衰結尾
Btw 眼鏡安潔真係好正

My dear Ange

I have waited a long time for this moment. There are many

things I'd like to talk about.

But there is little time to explain my ??? Queen.

I have become a spy like you became a princess.

I as a spy am on a mission ??? purpose is to grant

Mr. Morgan's key.

Would you lend me your dress for this purpose?

I'll explain in detail later.

I have to take responsibility for your difficult years.

Sorry to spoil your dress.

Yours truly,

Charlotte

Leung Kwok Hung MP

安潔

有大河內個名係度,無論咩走向都唔黑馬啦

有大河內個名係度,無論咩走向都唔黑馬啦

呢句每年會出現幾多次
掉包計劃
由阿爾比昂共和國諜報委員會策動,Control負責一線指揮的秘密行動。利用共和國特工安潔的容貌與公主酷似這一點,通過掉包兩者來完成潛入王國中樞的王室這一目的。

ok u win
當初我睇完甲鐵城一到四集
我覺得係佳作,有機會上神作
直接睇到d人係咁叫革命革命革命果一刻...
我當套野係第四集完

Btw 呢套頭兩集真係好好睇,完全有番甲鐵城一開頭覺得係佳作到神作的味道
我當套野係第四集完

Btw 呢套頭兩集真係好好睇,完全有番甲鐵城一開頭覺得係佳作到神作的味道

唔緊要
2018年仲可以比多次機會無名
我當套野係第四集完

唔緊要

重入無名股

All-in 安潔股啦
我當套野係第四集完

唔緊要

重入無名股

All-in 安潔股啦

agger ar ching
我當套野係第四集完

唔緊要

重入無名股

All-in 安潔股啦

右邊好撚正
不過左邊
我當套野係第四集完

唔緊要

重入無名股

All-in 安潔股啦

右邊好撚正
不過左邊

兩邊都咁正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞