[Switch] 異度神劍3 Xenoblade Chronicles 3 集中討論區 [9] DLC等候區

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
咁會唔會有2代嘅?
到時乜知,我又唔係高橋
睇真啲隻猩猩又係到
小梅踢猩猩

笑死
pin this
5,6章後明顯無時間/budget
終於有機會敗犬翻生
XB3最後個意思唔係主線嘅虛構世界分開
然後真實世界之後會合返埋咩
後日談除左一個半個播片之外其實好難吹到一個DLC出黎
呢代本身好似講過係BLADE最後一代,唔會再有4,就算出都係XENO唔知乜春
除非佢吹到DLC班人係原生世界六氏族,咁都有D機會係後日談
原來講過係blade最後一集
我想玩多幾集
滅呢
高橋本身xeno系列係諗住橫誇十幾集,
可惜當年第一隻xenogear唔達標冇得再出。
而家大家玩既 xenosaga 同 xenoblade系列可能係當年佢構思既一部份黎。
新英雄“瑪蒂亞”(CV:田中理惠)是一名攻擊型治療師,在關鍵時刻治療周圍的盟友。角色設計師是插畫家米山麻衣。
https://twitter.com/xenobladejp/status/1623456099050586112?s=46&t=rh4liN8BKvkEC9Q0my3ZVA

原來係治療者
果然識搵錢
BTW, ShutUpAndTakeMyMoney.jpg

蒙納多中間有字識發光咪買囉

講真個樣唔係幾似
想問劇情去到邊先會冇咁悶,遇到陌生人,唔妥對方打交,之後變friend,呢個劇情重複左3次,d台詞又勁說教,唔想互相殘殺乜乜乜,真係好無聊下,2起碼有大波妹陪下,呢代個女主角so far冇乜存在感
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞