[Switch] 異度神劍3 Xenoblade Chronicles 3 集中討論區 [9] DLC等候區

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
老老實實就算自己鐘意xb系列但goty真係未夠班
等睇囉唔到獎世界名畫
NAZEDA
AAAAAAAA
唔好再係switch出啦,玩完1至3代,畫質真係趕客
你同老任講囉
可能會好似零系列咁開綠燈

當時間間廠都睇唔起異度系列,由個IP死
係老任出錢輸血救返
零係三廠暗榮
Xeno係本家 仲要呢幾年越來越出名
唔會比出係其他平台啦

我都好撚想玩run得順同清啲嘅Xenoblade
零同101都係爆死先放生姐
XB一定唔會放生
不如期待leak既機能係真仲好
唔好玩啦 我自己就算係系列fans 爆完機過左陣冷河諗諗下都唔覺得值goty 個尾衰到咁
玩一二集爆機係 唔完得唔得
第三集係 吓咁就完?
都係覺得第二集最好,除左王道故事,角色刻劃,音樂都感覺上比第三集更好,第三集個尾好似好趕咁
同意
淨係XY突個頭出黎唔知做乜 同埋王關一開波拖時間個度已經扣曬分
XY 收皮直頭對白都冇,連中boss 都多野講過佢地 第二集個尾收得勁靚,最後搵到真正嘅樂園,尤其對Rex 嚟講 而第三集講嘅所謂生命主題,到最後個結局俾唔到依個感覺我,只係一個人生繼續前進嘅結局。
唔知點解覺得Xeno 3好似破曉傳奇
mono係勁到zelda都要搵佢地幫手
gf係廢到冇人幫就收皮
有人幫都唔見得好
btw
GF:屌完記得買
唔洗整咁多野都大把人買 點解要整
爆珠珠識玩的話
好玩過今代個數字遊戲
下星期既GF: 仆街mon 朱(lag)/紫 (bug) 已賣出X千萬份,歷代前三高,請大家繼續縱容,下集目標係回歸點陣圖
其實我覺得第二集switch blade 嚟爆珠係戰術上難度更高,需要諗用乜屬性去封印boss 技能。第三集係贏系統比較簡單易明,但結果就變成每次用紅先攻,綠做調整hold 住99, 最後再打多次紅籃去combo
廣珍 就算去返金銀版畫面 我相信都係會有人買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞