[Switch] 異度神劍3 Xenoblade Chronicles 3 集中討論區 [9] DLC等候區

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
屌,遲左攞唔到
XB1
角色啲上級技能書,係打怪隨機跌 定係 要打特定怪先有
特定怪隨機跌
或者你直接打挑戰模式拎最上級技能,穩定升做12級。
每隻冠名怪有指定4招上級技能書,要刷嘅話可以打死後SL開箱刷,我最多一次2招,唔想咁就打挑戰模式,有上級技能書就唔需要買中級可以直接開
日版game可唔可以喺港區買DLC?
最好跟返版本買
我記得係可以
新手lm
xb1

隻game最高升到幾多lv
雪山有條龍成120lv,但我而家第17章,差唔多解哂支線都未到100lv

同埋返去監獄島,去到某個位話再行前就返唔到轉頭,問我有冇野未做
意思係咪過咗呢度就直落結局
最高100,雪山龍係隱藏boss比你越級挑戰用
古早RPG,特登叫你save即係打完爆機
平時差5lv左右已經好難打
咁即係你配裝同配技同角色組合唔係太理想
不過如果目標係爆機就冇所謂既
考你砌裝同招式應對,見人50lv打死,理論上可以1lv打死
無特別加命中差5lv已經企咗喺到 我玩嗰陣成日打boss要出返去升lv
lv1 打嬴 lv180 boss

https://youtu.be/Z24o_JT2OzE
唔一定得 睇返隻game本身 不過xb 應該通 日版出到中文既話就應該冇問題
人數同系統唔同冇得咁比
講緊1代
最近搵緊有咩JRPG玩,發現好多人推XB

想由XB1開始入坑,知唔知邊度有平?
NSO仲賣緊429
XB1的話街舖搵下,好平
或者日服買券換
希望你成功入場, 第2集好多老婆等緊你
玩XB1 既話唔駛太著重D 支線, 絕大部分都係無用處的, 可以直衝主線
終於爆咗XB1+後日談 ,全程14X個鐘左右
其實梅莉亞日後談個劇情真係好獨立,好過歐美果堆格硬植入嘅平權好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞