香港地媾女真係慘撚過食屎

470 回覆
2152 Like 197 Dislike
你啲例子

193,ty呢啲學歷又低講野又白痴,係屋企有錢先可以係咁食女
達哥唔係19年唔表態搞到犯眾憎,以佢hku學歷加上去過咁多冷門地方,根本係筍盤黎
2隻手掌拍唔響既
好多男人亦都又蠢又自大
俾女望2望讚2句就high撚大左以為自己真係筍盤

利申 紅巴有鳩30cm
你味一齊唔好諗囉。再唔係返大陸搵個溫柔大陸妹。條路自己選擇
以前父權社會 男家主導 日後有咩都係男人話事
所有錢男家出就話
依家女人又要話晒事 錢又要男家出 跟D唔跟D
依家港女就係著數拎晒 付出減晒
"外表,身高,財力缺一不可"

ching識開啲咩女咁勁個個條仔有齊外表身高財力
唯一著數係丁權留仔不留女
真心唔覺

以前中學溝女不嬲唔洗點溝,求其氹下啲女啲女已經好冧,可能靚仔少少溝女會易好多

利伸唔係晒命,只係溝女咁耐真係冇咩試過你講個d情況,可能一有少少呢類情況已經冇再追
港女真係好難服侍,出黎又會遲到又唔食呢樣個樣
自己住港島你唔過港島就覺得你無誠意
要對象180以上自住有車成熟有返咁上下學識做野有返咁上下能力
講還講
唔好講股票
啲股神會好嬲好嬲
喂咪以為係街見到就係事實全部先得㗎
要幾撚on9先覺得1男1女一齊行街一定係情侶

唔俾人地係兄弟姐妹親戚?
唔俾男既係gay女既係les大家一場fd出黎玩?
我條鳩無俾條女玩呀!?
咁咪媾日韓台或者東南亞大陸都得,唔使勞氣
同意唔覺溝女難
身邊絕大部份正常仔都有正常質素嘅女
其實條女自己都唔知
可能只係純粹世俗話咁就咁跟風做,份人無主見
講得唔好重申一次
我係想話女人只係需要keep就ok
其他搵錢呀才華呀wfc \/
男人做撚到超人咁都唔夠呢句野唔係想話男人做運動
我以係"地溝女" 係新terms嚟
同支那人一樣
1哭2鬧3上吊
然後不論男女不問是非就圍插左你港男先
樣衰個樣就最幽默
現今港女十分勢利
施主都係回頭是岸
啲傻仔以為自己係「暖男」
港男溝女最大問題係無係港女角度出發
烏克蘭反攻俄狗都收夠情報先去馬啦
港男就好似布甸狗咁
以為自己真係軍事第二成日沉醉自己幻想入面
唔撚理烏克蘭有咩軍備就亂咁派兵鳩冲
結果咪俾nlaw 標槍炸到仆街陷家產
錢就洗左
乜撚野都得唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞