香港地媾女真係慘撚過食屎

470 回覆
2152 Like 197 Dislike
交友apps難度勁高 競爭大 同埋唔係高大靚仔嘅話玩交友apps係難過現實好撚好撚好撚多唉 係差2同3未試過
唔會既
我都有講到我識得既人都係出黎做野先識另一半最後結埋婚

都係個句
知己知彼百戰百勝
毒撚溝唔到女
除左自己本身垃圾 eg:我
又唔去收下情報摸清人地底細就亂鳩咁冲
結果咪送晒頭
呢啲擺明條女對你無興趣玩鳩你啦

你要知女人唔會好似男人咁乜都講出口
講出口個句都未必真
要由佢地既行為反向分析背後意思
唔諗清諗楚就去馬咪自己攞黎柒
都係
但呢D八婆都係比狗公捧出黎既人黎
但都有唔少係好有心機
同你稱哂姊妹,自己無拖拍都會令到你無拖拍
你講既Case我都遇唔少個頭同人稱姊妹
個頭就講哂D壞話比我聽
人大了先知,原來叫雞性價比係最高,又有不同類型既視覺享受,不過衰在驚愛滋要帶套
把口好Talk得 個樣正正常常其實唔難
我把口麻麻地尤其是啲女太多選擇 所以佢哋覆得唔多嘅時候你真係好難再繼續 我都想知點改善下把口
仲有十四億中國文化傳統奧義--重男輕女!!慈姑碇金菠蘿!!
講野唔好太悶 唔好得自己講無人講
有時候人地講野既時候就算講錯都唔好即刻拋書包
呢3種人最唔受女仔歡迎
除非係靚仔Level
普通男仔傾計投其所好囉
如果傾唔埋躝好易Feel到同Get到
就唔洗勉強傾落去
D女睇落好似太多選擇,其實只係覺得班仔睇唔上眼
比D仔係咁意flirt兩句就當正自己人生勝利組多仔媾
同埋傾計都唔洗太奉承D女,愈捧上手掌心D女愈唔當你係D乜野,所以一開頭真係純粹用識朋友去傾計,唔好一開波就當人係對象既話咁就算無機會發展都可以交到會朋友
加油巴打
係 班女人駁嘴都算

仲有一大班狗公幫口

屌我地毒呀仇女呀

實際佢地好多時o1柒頭

冇其他競爭力溝第二啲女 mark左件豬西當自己勝利組
真係會?
仲有錢又唔出
有下文都算
食完飯/睇完戲feel到擺明冇下次個啲都係唔比
老馮請你咁
呢個過程仲無限上網loop直到真係搵到正印
扑野唔同pose 用唔同肌肉
抱起條女-手臂,背
傳教/後入- hip/屁股肌肉/腳
其他自己玩多唔同pose就會知

真係攰架
有冇試過問返啲女拎
如果feel到冇下次應該要問
其實真係靠:
1. 把口
2. 肯花時間
3. 心理操控
條女覺得你唔係talkative就唔會有下次㗎啦
所以我呢啲柒毒有自知之明都廢事煩
柒過幾次就知自己問題
返去睇下netflix 打下機好過
起碼自己enjoy自得其樂

講真俾你得手又點
可能開頭係sweet honeymoon
一耐左大家知大家籠野有排你煩
成日返工就聽啲8婆8公同事係度同佢地啲fd唱衰自己條仔條女點撚樣點撚樣衰格
一係就晒命咁款又話去左邊去過邊包場咁好正
但佢隔離果個就無黎表情再唔係就黑撚晒面
我係側邊聽到都覺得又尷尬又嘈
想帶個藍芽聽下歌算
以我經驗同身邊朋友話我知
呢啲嘢通常係女仔諗
Lur 地 啲女唔受溝呀媽咪
樓主你頂住,我走先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞