香港地媾女真係慘撚過食屎

470 回覆
2152 Like 197 Dislike

港男咁高質
唔明點解港男唔考慮下溝返港男
求其落gym 九龍公園泳池都識到一大堆高質大隻靚仔

港男波又大過港女
屎忽又廷過港女
溝港女啲人係咪on9
女人悶同靜就係正常無問題
秒經post
港男係咪全世界最低賤
你唔好話
如果港女有得揀,應該真係會直接飛咗李嘉誠
轉向優質洋腸DNA+世界級富豪嘅懷抱
大把女正正常常啦

你上交友app就另計 全部都係雞
做gym係為咗扑野可以持久啲
所以近年多咗香港人溝大陸妹

女人睇野係好主觀
鐘意你(唔係男女愛情個種)就乜都啱乜都係完美
佢憎你就做乜都錯屌左先實無死咁款

大大個葉劉,777已經係樣板
中國北方女人夠高大,港男同佢生仔應該可以改善香港後代基因。香港人後代因此更高大,不過同樣隻眼同塊面都會越來越似北方人。香港人不論文化、血緣、樣貌、身型都正式可以向中國北京市靠攏
其實你有bargaining power 咪唔洗煩 d女女日日逼你交配要你埋單添
香港地做女仔真係Easy mode

女仔生得矮就係得意
男仔生得矮就冇人要

女仔生得普通肥通常都大波 賣相就可以賺毒撚錢
男仔生得肥又係無人要

女仔生得普普通通都可以比綠帽人帶
男仔生得普通主動少少同女講嘢就比人話狗公

女仔好身材 大波嗰d係天生
男仔就一定要操身形先叫好身材

女仔生得靚小小直頭可以比人包起 成世都唔使做
男仔生得靚小小?唔好意思無乜用

想變性做女仔
溝女成本越來越大

溝女果陣
-要做主動角色,又唔可以同時約多個女仔單獨食飯,唔係會比人話狗公

-食第一餐要由男方悉心做哂安排,同埋請食飯

-要預左食完第一未必有第二餐,或者食完第一,第二,第三餐後,個女仔已經同你講搵到男友,又要回到起點重新調整心態溝另一個女仔,又要悉心安排第一餐

成功溝到女
-原本男性肯為女性包洗費唔係因為錢多,係重視大家既關係, 點知依家男人包洗費變左老溤
總之包洗費雖然未必會戴帽,但唔包就戴硬

-要忍受女朋友脾氣,就算係女朋友唔岩在先都要忍受,仲要耐性開解佢,氹佢開心

-特別節日都係要由男方諗計比驚喜女朋友

-男方會容易戴帽, 因為香港女仔無論點都大把人溝,女朋友冇左你仲有大把男人追,要出pool唔難,但男既冇左女朋友可能要花一段時間才能出pool

籌備結婚
-買戒指
-諗計佈置浪漫環境求婚
-影婚紗相
-租衫
-比女家禮金禮餅
-律師費
-婚禮攝影團隊
全部洗費都係由男方出哂咁濟

仲未講婚後生活
點解係香港男人拍拖咁撚攰
支持
奉勸各位直男移民溝鬼妹黑妹asian都唔好屌港女

利申 gay
自己着得少+要底層男性有自知之明識得主動迴避眼神
而高大靚仔男性就應該要望多啲自己,否則就係唔尊重女性
從來唔溝女
啲女主動撩我講野
收工打機 又問我做咩咁夜唔訓
又叫我咪打咁夜 聽朝無精神
交友app10個有9個寫"make me laugh"
去搵小丑啦
慘在香港生活成本好撚高
樓貴油貴玩樂貴出街食貴

香港搭車係平
但條女會嫌巴士臭地鐵多痴漢

香港出街食係多選擇
但條女會嫌街邊小店污糟
嫌商場舖太多人
日本野太生冷,星馬泰越野太熱氣,韓國野太辣,台灣野太油,西餐太多脂肪,食沙律屌你都on9,酒店自助餐無誠意,中餐廢老同支那人先食,返屋企煮?sor你屋企咁撚細咪撚玩啦

所以係香港溝女絕對係傻鳩行為
宜家帶埋口罩仲串過馬撚
衰過支那雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞