香港地媾女真係慘撚過食屎

470 回覆
2152 Like 197 Dislike
條友自己廢啫
身邊有老友 一個陳奐仁咁嘅樣 一個眼又細 頭又大又肥
都係靠搞笑溝到女
點解啲女人次次食完飯都可以扮撚晒傻
餐餐都係食飽就大搖大擺坐喺度
100次係絕對唔會有一次主動埋單
男人被撚完又唔會主動話夾
on99
好彩我係女溝我
唔撚使煩
咁唔忿氣咪化妝埋一份
係有啲男仔死要面覺得化妝=泡仔㗎仔乸形
女人身材好=唔肥

男人身材好=8舊腹肌 大胸肌 倒三角 勁Lean 粗手臂 180cm
啲排骨港女唔食飯瘦到營養不良咁以為自己好撚正
有樓 d女都唔理我 係咪我真係太毒
Save低佢啦
交友app大把
男性 bargaining power = 種族DNA(不可改變)、樣(不可化妝, 化妝=乸型)、身高(不可改變)、身材(要有恆心做gym)、知名成就(講求機遇)、資產(百萬級別)、社交能力("幽默感", 控場能力, 識搞氣氛),所有條件,缺一不可,先係值得一嫁

女性 bargaining power = 靚(有$買化妝品, 睇片化下妝就得)、大波(ie 涉pad or 隆胸)、年齡(近年商家媒體吹捧香港特色新時代女性思想, 35歲中女都可以很美麗, 所以年齡都唔再係必需)、性格(不會無理取鬧),滿足任一條件,就係好女仔,聚得過
咩人溝咩女 其實好多女都正常
不過連登仔開口埋口就話女人臭雞
港女做咩物化男性
咩人咪媾咩仔
俾人飛唔好喊住又話世界多渣男又盛
真,啲港女唔撚識分以為好瘦體脂低有肌肉線條就叫大隻
Bulk少少就同肥仔一樣
你又知我有?你都搞笑 講緊樓主呀
港女
有冇諗過港女都唔撚志在有後
新時代香港特色女性=精緻利已主義者
女人嘅絕大部份自信係靠化妝唔化妝睇下點?

平時返工已經辛苦
放工就算唔洗ot都攰到仆街淨係想返屋企張床訓返10個8個鐘
好佩服啲人可以唔洗ot日日準時放工去拍拖仲可以唔覺得攰
佢地份工係咪無野做㗎?冗員黎?
咁咪唔好溝
你要咁樣作賤自己邊個可憐你
自眨身價
除左狗公
港女身邊啲8婆姐妹都係毒藥黎
見到個女性fd有拖拍就勾人條仔
無姿色勾唔到就放負放流言離間人地關係

以前讀書返工見唔少
諗起都
你冇問題
係你爸爸媽媽………
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞