香港地媾女真係慘撚過食屎

470 回覆
2152 Like 197 Dislike
女拳狗 收皮啦屌你老母
問題係交配過程,男人幽默與否係由女方決定。港女自己都唔知咩係幽默,咩係唔幽默,就自封幽默判官,讚啲靚仔搶口得罪人好幽默,達哥嗰類港女眼中淨係識打機嘅柒毒就點搞都係kam撚。久而久之,train到班港男喪失埋幽默感,淨係識阿諛奉承,圈養做工具人服侍港女
唔想比班loser溝=女權
班loser女通常打份sales工,跟啲金字塔男人出出入入,俾人約炮屌閪,就自以為見識多咗,以為可以一躍成為金字塔頂端一部分,開始睇唔起其他男人

殊不知後來步入中女階段,發覺自己原來只係肉便器收些少着數就俾人中出即飛,同深水埗班企街阿姨冇分別,就會退而求其次,開始揾啲佢哋以前睇唔起而現今又事業初成嘅男人埋單。但因為當初養大咗胃口,所以都會繼續嫌棄底層毒撚。久而久之,更冇條件嘅中女就會唔受毒撚媾,最後成為香港新時代特色反傳統女性,終日圍威喂以吹捧女權為樂

港男地位低到連肥閪都覺得有資格揀你
仲要專揀gym高大有肌肉

得啦 我知你係現實loser網上唔loser女啦
你100kg但係想米8大隻仔溝阿嘛
又搵到你
肥婆(唔loser)唔想比肥仔(但loser)溝
做下深蹲已經硬到仆街 持久力勁好多

又有肥婆(唔loser)揀靚仔
成班戇鳩做撚爛晒個市

港男都有責任
真 港男幾時係出名身材好
Excuse me?
金鐘班連登仔有邊個有練過?
「個個練到最top都溝唔到女」
下?
我係咪身處喺平行時空?

根本社會對男人嘅身材要求先最撚低
成個社會、媒體 鋪天蓋地咁外貌羞辱女人
成個連登日日夜夜話港女身材狗也不屌
你同我講男人對女人身材無要求?
溝條女有幾難呀,宜家叫你拎諾貝爾咩
無話一定係幸福美滿,但溝女同搵工一樣,都係不斷試就一定會成功架啦(係唔係好工靚女一回事),人地只係講溝到女你就幻想到係搵ptgf 扮,唔通人地話佢朋友搵到份工你就話人可能扮搵到工呀?定係你個世界溝到女係難如登天?
人地話溝到女炸喎,無話靚女喎,對你黎講要有錢or有樣先溝到女?
男人先最明白男人想要乜
咪on9 台妹預綠色大草原
男人做gym正 做咩妖魔化人地
出街大把7頭拖住靚女
叫隻雞咪算
其實唔難
樓主你錯啦
係錢都唔洗賺
覺得同你食飯係恩典
一定男人請
房錢都係男人俾
入到房得男嘅爽
女嘅唔識濕唔識高潮
唔識自己扑到高潮
呢個好撚認同
呢個真 死狗公為溝女做到成隻狗咁 搞到港女眼角高以為自己真係靚到 講句嘢都串撚過人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞