香港地媾女真係慘撚過食屎

470 回覆
2152 Like 197 Dislike
喺香港係「不可食用級嘅女人」除非去到呀儀咁既級數,否則都實有男人要,只係多定少
機會係有 肯堅持衰十幾二十鑊
總有女溝到
巴打如果係毒但有樓,千祈唔好咁易結婚,一陣樓都比人呃走埋
如果有女結婚 會同條女買層大 呢層轉老母話
梗係未 咪到時轉名我照供姐
而家個層上車盤 都ok既
只係希望搵到女先 之後既事再算
你啫
咪撚戇鳩啦
真係想化我唸我幫到你既
首先第一步要搞好自己膚質
Step : 洗面 -> 爽膚 -> 精華 -> 面霜
皮膚有足夠水份同狀態個妝先會貼

面霜之後正確步驟會用Base / 防曬
我就唔用既

之後粉底 想輕薄無妝感可以用cushion
遮瑕就睇你需要
最後乾粉 (碎粉 / 粉餅)

修完係指shading 即係陰影
係適當位置用有助突出輪廓

最後就係眉妝
畫眉揀番接近自己頭髮顏色
雜毛多就出去專櫃比人修一次再叫人教你點畫
之後要keep淨係修下雜毛就得
Ching 有冇close的女仔fd
高登有個巴打當年date過阿儀
有幾多女夠膽素顏出街?
𠵱個最基本要識得解讀佢心理
再引領去利己嘅方向

例如 拿捏得好嘅 情緒勒索

PS: 如果唔係為了利己
其實啫係細心暖男
其實各有各難:

女減肥:
食少啲嘢 係節省時間 金錢 而且被動
但係同時少咗食嘢嘅滿足感同能量 容易情緒波動

男增肌:
食好多嘢 仲要係健康有營養嘅嘢
其實比減肥難得多
而且好花時間
仲未計操嘢

但係講真 女仔Keep fit個回報率高過男仔好多
我覺得正常 係咪已經輸左
Thx ching
唔洗 好多港男都太傳統覺得化妝就係Gay
但可以同你講你所見到靚仔既男星全部都有化妝習慣

化得好可以好自然人地唔會睇得出

最後補充多句 護膚真係好重要
用番女人Line 就得 護膚品無分男女
揀番大路luxury牌子 呢d錢唔慳得
廢事比人spin去靚仔咪得/其實醜女都好唔著數
我當男女樣呀其他所有野都50分
應該冇人會否認50女比起50男優勢大n倍
女嘅cup數平均值係亞洲都排好尾
但係男jj同身高係亞洲唔算短
但係50女多選擇到唔會睇得上50男
就算比你追都可能要同其他人爭 咩話題要你諗哂
以前個年代50男追70女都未必要咁卑微
性價比低冇講錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞