香港地媾女真係慘撚過食屎

470 回覆
2152 Like 197 Dislike
笑到仆街
根本佢哋肯執返試正個人已經好好多
但佢哋寧願有得自己個樣成幅rage comic咁都要喺度鬧港女
你媾啲低質女就一定有咁既待遇
啲人自己冇女吼就日日販賣恐懼
咩溝港女性價比低呀、女人三十尾等變老姑婆呀、自己有錢之後仲唔發圍呀
根本升中四了潮文嚟
最慘你以為佢對你有好感,但其實你只不過係佢其中一隻兵,香港女人根本唔值得男人付出
其實有幽默感真係加好多分,溝乜野國籍嘅女人都須要呢樣野
仲有同港樓一樣
sor我打錯字
本來係想打 港樓
係啲柒毒on9未見過女人醜惡既一面啫
俾女人玩完都唔醒就咪怨人啦

無咪無囉
啲毒撚打咁多飛機都仲咁好性慾真係服左佢地

外國eg 歐美日韓台咪一樣大把毒撚無伴終老
有時間愛下自己好過啦
學下女人咁
執整齊啲自己唔係為溝人地,純粹為自己對眼舒服啲都得掛
認同,有錢、靚仔、高大固然有market,
但責任感、好學、上進、談吐得體、體貼、有愛心…
e d自己可控ge特質都同樣正
成日都想試下化 不過唔知點入手
問身邊女仔frd又驚比人笑
不在乎天長地久,只在乎曾經擁有
師兄平時唔依賴交通工具? 你行路?
而家啲女揸住枝槍比你溝佢地?
呢排日日都係啲呢loser post
你係有本事溝到其他國家女就唔洗係到呻
其實無論男定女都冇問題
問題係邊個忍唔住寂寞想搵另一半咁咪要改
而往往啲男人都係好似冇閪屌會死咁
真係 化到成個韓仔咁 出街已經勁吸睛啦
身邊個個當你男神當你bts
再去做gym操大隻少少
再發展多啲興趣豐富下自己
再講野搞笑少少 唔好咁悶
最好入收穩定文職做銀行嗰啲
成班仇女咁垃圾仲鬧港女
港男easy mode㗎啦

當然生得柒就冇計了
點easy法
其實夠搞笑識flirt人就夠 冇可能溝唔到

鬼妹真係着得出就有guts俾晒男女老幼望or岌,着得少其實就算係男定女,都會好奇而觀之。唔想俾人望嘅就會自己着返正常啲。

而東亞妹係法西斯思想,就算裸體出街,佢哋眼中嘅低質男冇佢哋批准都唔俾望。港女曝露係為咗自己仕途,着來係為可以同更多潛在對象接觸並交配,非交配範圍之內嘅就麻煩自己躝斯趷路,唔好阻住港女們寶貴嘅青春同埋時間。至於港男合唔合乎港女嘅眼光,就要自己判斷有冇咁嘅條件望啦,否則jip+嗌非禮㗎
你識開啲想釣金龜嘅女就講撚到條條女都鍾意條仔養 想食飯唔洗俾錢
每隔一排就有呢啲post屌鳩港女
明明現實生活大把港女肯AA肯自己搵錢養自己
有冇諗過係你自己廢attract唔到啲有本事嘅女
技能樹:金錢Max!
但係以前你覺得柒嘅學生妹出到社會,買下化妝品,出街前化下妝,就可以令港男扯曬旗,迅間提升自己叫價,開始清楚自己性別優勢。連中學唔講嘢嘅毒女出到社會都有權串柒柒恰啲港男,豬乸都上樹。尤其而加YouTube咁多化妝KOL,非常易學
同香港就業市場一樣

太多奴隸

自願降低人工去爭做一份垃圾工

自掘墳墓

畸形市場

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞