阿凡達 (4K重製版) IMAX 3D

346 回覆
29 Like 57 Dislike
聽人講MegaBox 個imax 最廢
但我覺得佢個screen幾大同埋坐得幾舒服

isquare 嗰個啲人話最靚,
但係我覺得個mon勁細同埋坐得唔舒服
我第一次睇imax係top gun, 都係近近地MegaBox , 可能等阿凡達2 先試下isquare, k11
有冇人睇4d? 係點㗎
噴水
Isquare 淨係上去都最少行5分鐘都令人卻步
K11呀嘛
點會係Yoho
isquare上去戲院要5分鐘
咁megabox上戲院咪要10分鐘?
千祈咪撚睇
個體驗就係全程俾人踢櫈+搖黎搖去
然後時不時噴氣噴水顏射你
睇完齣戲個人都好攰
仲未計等幾耐shuttle到 megabox
地下有𨋢直上7樓
isquare個mon已經係香港幾間imax院入面最大
btw yoho坐得舒服過isquare
Yoho imax 舒服過 Isquare iMax
isquare 過左俾英皇後個腳位差左,舊時ua時代本身夏天睇都幾大鑊,個場幾焗吓~ k11就雪房咁~ 而家好兩邊都似好返d~ 舒服嚟講k11可以既~
K11 個個 唔會好過yoho
Megabox出名Mon大院細,坐前一兩行都會睇唔曬
好心啲虧佬虧婆屙好曬尿先入場,成場出出入入,又要讓佢行過分曬心
今日睇完,覺得09年嘅製作完全唔輸依家啲特效
成個潘朵拉星嘅3D特效真係睇到起曬雞皮
如果冇睇過IMAX版一定要趁依家重新上映嘅時間睇!
片尾仲播咗一小段阿凡達2嘅片段
唔會去,睇imax 都係嗰幾間選擇,尖沙咀兩間元朗一間
Yoho 好坐啲我覺得,飛又平啲
未睇過imax 3d
4眼仔戴唔到con 係咪都可以睇?
香港人飲食作息差咪搞撚成咁
六眼仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞