阿凡達 (4K重製版) IMAX 3D

346 回覆
29 Like 57 Dislike
英皇星期四冇曬imax
sacred tree啲種子黐埋去男主身上面 呢下已經係Eywa嘅啟示 由呢刻開始 啲族人已經一直俾佢「天空人」同「Eywa選中嘅人」呢兩個身份搞到精神分裂咁款

不過始終Eywa喺佢哋心目中嘅地位係最高 所以就算佢哋唔想相信一個天空人 都唔到佢哋唔信 所以當男主做埋Toruk Makto 已經冇理由再唔相信佢

至少喺班族人嘅角度喺咁樣諗
呢套野最勁係啲演員,咁都入到戲
https://www.youtube.com/watch?v=eF4hqOpEkhg&ab_channel=SaltyFacts
K11仲有~
之前係機場睇地深探險都好正
係,英皇isquare 無曬,其他地方仲有,
但要睇imax,又只得isquare

普通美版海係咪a3 size
唔會,我都戴眼鏡,再戴埋副 imax 眼鏡都舒服
係呀
飯都冇得開呀
而家先有錢睇
舒服冇問題
本身都覺得戴口罩睇3D有d辛苦
但係臨尾水之道 一個字 值!
訓緊街
佢依加d眼鏡整到個框大一大咁 直接套落眼鏡咁款
依家電視都唔賣3d, 想睇3d 就要入場睇喇
mx4d 片尾新一集條片同 imax 唔同 正好多
仲有開頭水之道條 trailer都係3D呈現 ,但imax 反而係2D
前幾日去isquare睇冇晒紀念戲飛
今日特登去百記睇多次
原來兩場嘅片尾率先片段係唔同㗎超正
有咩唔同
我isquare睇係有鯨魚個段
我isquare都係鯨魚
百記就係男女主幾個仔女同新種族朋友一齊潛水
原來得5,6個人拍
以為有100個人係到
啲族人全部copy and paste
屌佢老母連片尾都唔同
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞