阿凡達 (4K重製版) IMAX 3D

346 回覆
29 Like 57 Dislike
都係揀咗3D+MX4D, 睇下頂唔頂得順
留名待笑
但條片真係可摸以set返光d, 用返3d鏡一開頭個倒數有d暈唔慣~ 第二係個畫面真係比平時暗左好多~ 前段個夜景, d光暗對比出唔到,本身應該好靚的說~
想問問睇左IMAX既版友,會唔會覺得片中有好幾個位置有好短暫的畫面流暢度係與全片有出入(我懷疑係咪我感覺錯誤)
我睇到有幾吓好似花咗咁~
張飛好靚係全部飛都係咁?
當年呢套係唯一一套我覺得係全套都有3D效果而唔係得字幕先有
想問下睇左既巴打
呢款用唔用到呀
4眼仔一名
當年好似係睇復仇1買的
我都覺,全片睇到有兩次咁樣,有 0.幾秒畫面突然窒咗花咗咁
想問上到幾時?呢個weekend未必得閒睇
我睇 imax 3d,帶返幾年前買夾眼鏡款嘅 imax 3d 眼鏡,之前不嬲都ok,但今次睇阿凡達唔 work 即刻喇喇聲戴返入場派果副
唔知係咪關 imax 轉咗 laser 事 我見佢新派果副係寫明 imax with laser
普通3D就睇到
IMAX 3D睇唔到
兩種技術黎
一定要用返 imax with laser副鏡
我喺K11睇, 唔知係院問題定片問題呢
我睇 isquare 呀,咁應該片問題
IMAX 3D 連3D效果都正過普通3D?
睇左咁多套3d,真係最好既係阿凡達,之後係step up3,之後果d 都好似假3d 咁只係字幕有3d🤣
啲箭好似真係射到你咁
top gun真心屌打呢套嘢
想問下買左聽日imax with laser
係咪戴佢入場送既眼睛就得

啱啱上網見紀念票已經冇晒
得美版海報
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞