阿凡達 (4K重製版) IMAX 3D

346 回覆
29 Like 57 Dislike
係咪都係播trailer 果條片?
唯一好處係我真係完撚全唔記得個劇情
我女朋友猛咁話十年前嘅戲係上下
關撚事咩
個劇本根本就尻尻地
有冇人知點解 我用夾眼鏡個隻3D鏡睇 係冇3D到 仲有2個影??
IMAX 3D 用左普通3D眼鏡睇?
唔同version唔同眼鏡Wo
訓左無睇,阿凡達幾時變翻第一,唔係話復3定4過咗咩?
又咁講, Navi 仲係一個原始部族, 信仰/神明係件好大既事, 男主做到嗰樣野,等同佢係神明既存在~ 所以d Navi 見到即跪係易理解接受喎~
佢見Endgame過左佢就重新上映過一次爬返佢頭
想問下美版海報係咩樣 上網登記左今晚睇完唔記得用個code換 得入場送果張 係咪一樣?

如果無一開始神樹個啟示,女主同全村人都殺左男主啦
所以後面男主變左Toruk Makto (rider of last shadow) 臣服到人,我都覺得好合理

可以分幾種人
普通村民,唔多識男主,其實都無話好憎佢,所以見到男主成為傳說中嘅Toruk Makto會臣服好正常
女祭司本來就對佢兩個skydreamer有一絲示望,所以先會救佢
男戰士長,比人搶左條女,又仇外,但成為Toruk Makto 代表男主實力比佢強,做到佢都做唔到嘅野,係原始民族的確實力代表權力同話語權,尤其佢身為族入面(原本)最強嘅戰士更加會奉行呢個信條,所以佢會願意同男主合作,係終於認同佢嘅能力
女主(公主),呢個就簡單,比人背叛左,對男主又愛又恨,但當初係女主講Toruk Makto嘅legend比男主聽,又係女主第一個見到神樹同男主嘅啟示,男主最後成為Toruk Makto其實係應驗左佢係天選之人,咁神樹都認定左佢對呢個族嘅忠誠,佢仲點會懷疑男主背叛

用人類文明黎諗當然唔合理
但avatar就係要你see the world in their eyes
diu唔記得左 過左放映日係咪冇得換了
唔係
少少Avatar 2嘅新內容
請問巴打你個海報file邊度買
平時有儲開,但係用海報筒想轉用file
有保留戲飛就去問下囉
預告啲海洋生物好靚, 第二集唔知完全講潘多拉入面嘅事定係又係同人類開戰
10月21號前都可以換
睇訪問,fox 叫金馬倫cut電影時間俾佢大翻轉頭
文具舖啲普通 A3 file 之麻

海報筒 imax 啲硬身海報捲咗好難灘返直喎
原來當年有加長版,男主角同女主角用條尾make the bond

好正呀
記得以前高登仔有人話J咗個女主角
當年無睇
係唔係普通3D都夠做
定一定要睇IMAX 3D?
有幾何咁多人真係全部建議imax 3D。 因為真係唔同感覺
點解mcl 28號打後已經冇
好似上咗冇耐咋喎
去K11定ISQUARE好?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞