[KPOP] K-POP 2022討論區 (47)

1001 回覆
5 Like 20 Dislike
[KPOP] K-POP 2022討論區 (48)
https://lih.kg/3148727
啱啱好10秒skip
Rocket Punch到時Queendom 3同 Nmixx 交換O.O嚟唱可能上到位
nmixx上到位?
兩個團都未攞到一位
【pann】jennie 金泰亨這是同一張床嗎?
我覺得係打手 PR 做得好
以前明明划水 / 演唱會飛賣唔出
明明以前好多韓國網民屌
唔知幾時開始180 度 翻生咁
Next Level & Savage 好好聽
我係咪連登清泉
係香港清泉先岩
俞真個樣幾有觀眾緣,其實produce 48佢出黎時真係覺得佢最靚而家ive覺得佢身型係最好睇,又唔會太瘦。遲d行演員路線幾岩佢。
yg神級marketing
dududu個期仲係虛紅 日本專又賣唔出 演唱會又坐唔滿人
再下次cb突然變實紅天團 女版bts
真係真亦假時假亦真
YG真係唔明做乜,Somi 尋年咁好勢後又靜咗成年。
當年我都唔明點解張元英拎一位
咁BTS都係啦

我覺得係打手PR做得好
以前明明話抄歌/啲人唔靚仔
明明以前好多韓國網民屌
唔知幾時開始180度 翻生咁 南俊都可以講到男神咁
同意佢都有少少演員相 加上觀眾緣呢樣係最難
如果真係攞受傷嚟開玩笑有啲過分喎
覺得Jisoo同Shut Down首歌 好夾
時勢問題啫
以前韓國人邊有咁易上到國際舞台
CL、GD同Karl Lagerfeld真係熟
係event同fashion week常客
最後都係紅如GD先做到Chanel全球品牌大使
Jennie起初都係代言Chanel彩妝架咋
之後先跟住GD做埋品牌大使
佢唱Shut Down、Typa Girls、Hard to Love都好聽,因為夾到
有時係版權問題
有幾首佢真係唔太夾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞