[KPOP] K-POP 2022討論區 (47)

1001 回覆
5 Like 20 Dislike
MMM 19年 HIP+QD應該係自身頂峰
20年頭開始輪流個人Solo出道/Cb 搞到同HIP隔左十一個月先有團Cb 我覺得都唔可以話錯 問題係隻AYA唔得 之後再隔半年再出隻Ballad Where are we now做主打已經Flop哂

細公司容錯率就係咁低 再加上年紀開始大+新團冒起
不過我本身以為MMM喺女團嚟講會係冇咁受換代影響 Fanbase絕大部份都係女 又係賣實力 Flop得咁勁係我意料之外
美麗怪獸呢?
MMM 19年 HIP+QD應該係自身頂峰
20年頭開始輪流個人Solo出道/Cb 搞到同HIP隔左十一個月先有團Cb 我覺得都唔可以話錯 問題係隻AYA唔得 之後再隔半年再出隻Ballad Where are we now做主打已經Flop哂

細公司容錯率就係咁低 再加上年紀開始大+新團冒起
不過我本身以為MMM喺女團嚟講會係冇咁受換代影響 Fanbase絕大部份都係女 又係賣實力 Flop得咁勁係我意料之外

www 同7月7日一樣唔知咩事
講講講呢?
歌質素下降咗 + 公司hea
Aya只係揀錯做主打 Dingga先行都ok hit
Dingga ok嘅
AYA就真係差d
美麗怪獸出榜邊緣喎
要拎細公司霉團嚟講先有自尊心
上年俾kakao收購咗仲細公司
而且我都係講事實姐
咁佢自己真係係出榜邊緣吖嘛
之後RBW hea搞到攤凍晒 好彩每個mb都大把job唔係俾間嘢玩死
Twice啲銷量冇跌過喎
某程度上白頭山啲人睇男主多過睇秀智啦 佢係套劇花瓶黎

每一套都係,最近套新劇做得麻麻,嘥咗個好劇本
Yeeun rap 正囉
佢燈力勁啲
我唔睇韓劇未燈過演員
其實追pd唔好追到入心入肺
睇下屌下人就開心
但真情實感追就一直都有心結
音源啊
但係得twice冇賣廉價單人封面digi pack/jewel case cd
第一團賣幾十款小卡,講呢D?
講事實又唔得?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞