[KPOP] K-POP 2022討論區 (47)

1001 回覆
5 Like 20 Dislike
我都想講
唔廉價但幾十張卡
202 有一半我都好唔鍾意

1/2/7/8/10/11

所以303 一開始冇睇
點知一追番
去到最終集
仲激氣
除咗允兒套《極限逃生》 同埋 秀智套《建築學概論》
收得既都好似唔慣個IDOL事.....

地球軟糖 奇蹟本身內繪利枝同咁多位講早晨
其實TWICE同MAMAMOO 可以
20/21年行錯哂方向

GFRIEND 就真係冇得好講

不過冇計啦
花無百日紅
唔講一張專有四五張小卡?
呢啲唔係三代咩
李彩演10月solo出道
【N】10月女團回歸之戰…(G)I-DLE和LE SSERAFIM於17日,KEP1ER於13日回歸
上半年火熱的女團大戰在10月也將繼續延續。gidle組合將於10月17日發行新專輯。通過正規1輯主打曲《TOMBOY》橫掃國內外排行榜的(G)I-DLE在獲得大眾性的同時,音樂性也得到了認可。在新專輯中將會展現怎樣的概念和音樂,已經讓粉絲們的好奇心越來越高漲。
同一天,HYBE廠牌SOURCE MUSIC的新人女團LESSERAFIM也將回歸粉絲身邊。第一張專輯《FEARLESS》在Billboard全球排行榜的長期榜單及國內外主要音源排行榜上均獲得了良好反響,因此即將推出的新專輯也備受期待。
此前,作為”4代第一陣列”而備受矚目的KEP1ER宣佈將於10月13日回歸。繼出道主打歌《WA DA DA》之後以《UP!》榮獲無線台音放一位的她們將通過新專輯挑戰自身歷史新高。

又可以賣izone魂
嘩打打其實都接受到嘅
嗡真係搞唔掂
軟豆腐藍藍d friend
好在seulgi係4號
開盡晒filter 都咁樣衰
撞 Stray Kids 咪一樣
Noodle.zip
今年女團勁d掛 唯有咁諗
在電影界站穩腳跟的4位偶像出身演員

這篇是以2代團以後的偶像為主
有達到收支平衡的電影會以*註記 (原文是標藍字)

老實講YoonA做戲係有進步
但係肯定同演員呢個level仲有距離
嚟佢拍嗰啲戲全部都有好勁嘅cast
有啲仲有劇本加乘
sone都係咁話
(唔知係咪佢個樣嘅問題, 同以前金泰希一樣, focus唔到佢做戲, 不過都keep住有改善)
枝枝咁善良點解你要咁話佢
鬥音放一位嘅話唔係音源最重要咩
Seulgi唔係贏面大d咩
佢瘦咗會似韓昭希
男團可以衝下載架嘛
kep1er真心選秀團少見 會員禮仲可以炒燶
Netflix打造全新韓國音綜《Take1》將於下半年公開

Take1主題是“在你死之前,如果只能留下一次舞台的話?”,以這個提問作為出發點進行的新概念真實音樂秀。講述由藝人們創造的人生中最有意義的唯一舞台的誕生過程。藝人們有機會在想要的時間、場所、想要邀請的觀眾面前演唱“人生中最棒的一首歌”。

“如果是人生中的最後一首歌,您想要唱哪首呢?”

曹秀美、任宰范、柳熙烈、朴正炫、Rain、樂童音樂家、MAMAMOO等所有世代的韓國頂級藝人將出演該節目。

中字預告
https://youtu.be/4szETllTqj8
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞