[KPOP] K-POP 2022討論區 (47)

1001 回覆
5 Like 20 Dislike
大大力負咗樓上皮
感謝辰
Snare 幾特別似木魚聲
加拿大仔感覺幾好
幾正
咁JR都係想番NU’EST
明嘅

有佢坐鎮
NU’EST 先會成功
咁你都係以成績睇呢件事wor
我指單純係有冇團魂+有冇食言

撇開成績唔講
NU’EST大可以就地解散
Aron 可以番美國
個時白虎可以作歌,JR去綜藝
佢哋可以好有道理咁因為個人原因可以各奔前程
但佢哋冇

Hotshot
係,知名度冇NU’EST咁高
但係個時已經係吹哂風11係會歸隊
Timoteo 亦有玩The Unit
如果大家好似NU’EST咁合體
我相信成績唔會差得去邊老實講

講到尾11 入咗W1 之後就忘記咗佢d舊隊友
我純粹以路人粉角度評論啫,利申唔聽w1,唔識河成雲淨係聽過佢個名
論知名度nu'est同hotshot根本天差地別
我唔係聽開男團嘅歌都有聽過幾首nu'est嘅歌,認到nu'est半隊,ren boy's day出圈,aron少數abk,而且又上過202
hotshot真係全隊查無此人,我都係今日先知河成雲係hotshot嘅,更加唔係講啲歌都冇人聽過,但就成日聽到河成雲個名
minhyun入咗w1之後,nu'est另外四個係以分隊回歸,根本就係逼minhyun返嚟,而且分隊成績唔差過成隊,minhyun冇需要solo,佢亦都唔係solo嘅料
因爲我完全唔識hotshot所以comment唔到,但大部分kpop grp嘅團員都只係同事關係,所謂團魂都淨係攞嚟營銷,公道講句,你老細畀你升職你會唔會因爲你其他同事升唔到而唔升?我唔知佢為人係點啦,亦都唔好講到好似你知咁,但佢咁做的確無可厚非。而且如果去返hotshot,可能又會好似101啲團咁霉,到佢過幾年solo出道可能會好似崔有情咁冇嗮熱度

我就覺得你講NU’EST W迫珉泫番去NU’EST呢句都幾offensive

明眼人都知珉泫知道自己一個入W1係喊哂
所以邊度係迫呢?
你有粉絲濾鏡啫,我又唔睇w1鬼知咩
我唔係想話minhyun係被迫返nu'est,但出咗w之後minhyun唔歸隊好難收科,另外四個亦都好有心機搞nu'est
我唔係針對minhyun,係作為路人客觀咁講河成雲唔至於要畀你地鬧得咁緊要,而且攞nu'est同hotshot比根本冇意思,前者全隊都係高配,後者係成隊拖油瓶
我冇粉絲濾鏡
亦唔係Love

已經講得好清楚
我唔係睇成績
成個問題係聚焦係11 點解當初話番去HS但最後冇番
大字報又出過
呢個係佢嘅問題

另外,Hotshot唔紅唔代表係拖油瓶
唔紅嘅團唔紅嘅原因有好多種
你都識得話NU’EST高配,咁當初又會flop?

建議唔好揸住路人嘅名義去講
佢叫mark
你下次作曲加木魚入去啦
屌你老母nshitty啲歌真係好難聽
咁我真係路人喎
反而我到宜家都仲有聽nu'est同分隊啲歌,河成雲真係一首都唔識
hotshot係完全冇人識,明明啲成員各自單飛成績都好過團體成績,點解仲要搞團體?團體粉絲又少,nu'est至少都話回饋粉絲所以堅持出歌,邊有咁多exid少女時代
佢登報話返去團體,結果反應唔及solo出道好,咁點解仲要返團體?
hotshot有冇佢嗰陣都完全冇人聽,但nu'est w吸咗唔少新粉絲,我係公司見到咁嘅狀況都寧願畀佢solo出道搏一搏啦,佢一個人賺嘅錢仲多過成團,邊有咁多錢嘥喺一個唔賺錢嘅團
Lm
V同Jennie又有新相喇
NCT127 FLOP撚硬
金宇碩 李鎭赫 呢d有無番過UP10TION
獨家:金泰亨為了JENNIE進行外助,參加BLACKPINK私人派對

將於韓國時間16日下午1時發行正規2輯《BORN PINK》的BLACKPINK,兩天前深夜在首爾聖水洞的某綜合文化空間舉行了「Private Listening Party」。

「Private Listening Party」顧名思義,以邀請的韓國著名演員和歌手、名人為對象,播放正規2輯歌曲。在森嚴的警衛下,還禁止經紀人出入,讓參加派對的人度過屬於他們的時間,金泰亨也出現在該派對中。兩人在不斷傳出戀愛傳聞和充滿愛意的私生活照片洩露的情況下,只是沒有「承認」而已,戀愛關係已經眾所周知。但金泰亨和JENNIE還是首次與其他人公開共處。派對就像BLACKPINK的人氣一樣,有很多人參與,金泰亨也一直留到了最後。比起在意周圍人的視線,他自然的活動並享受派對。

就該派對向兩家所屬社進行了詢問,其中一家所屬社表示根本不知道舉行了派對。

即係yg
歌手兼演員鄭彩妍將在BH娛樂公司開啓新的篇章。

16日,根據EXports新聞的採訪結果,鄭彩妍最近與BH娛樂公司(以下簡稱BH娛樂)簽訂了專屬合約,作為演員開始了新的出發。

鄭彩妍作為組合DIA於2015年出道,同年開始了演員活動,通過堅持不懈的作品活動獲得了大眾的喜愛。出演了電視劇《獨酒男女》、《重逢的世界》、《To. Jenny》、《初戀是第一次》、《戀愛》等,奠定了演員的地位。

據悉,最近迎來7週年的DIA成員全部與所屬公司合約期滿後,將各自出發。鄭彩妍也通過親筆信表示:"大家都鼓起勇氣,想走自己的路。希望大家在各自的道路上互相給予支持和支持,讓彼此閃耀光芒四射。

鄭彩妍現在正準備出演MBC新金土電視劇《金湯匙》。雖然最近在拍攝過程中因樓梯摔倒而接受了鎖骨骨折手術,但是以明朗積極的能量展現了拍攝意志,讓觀眾們對她的活躍充滿了期待。

另外,與鄭彩妍同行的新活動的BH娛樂是演員專業經紀公司兼製作公司,旗下有演員李秉憲和韓智敏、金高恩、高修、劉智泰、韓佳人、樸海秀、樸寶英、安昭熙、李陣郁、鄭宇、秋瓷炫等。
v着到好似阿伯咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞