[KPOP] K-POP 2022討論區 (47)

1001 回覆
5 Like 20 Dislike
有邊個睇youtube會唔skip廣告??
skip個ad都唔比
Blind! 盲嘅點知邊到skip!
第一句已經覺得難聽
個重點係上年嘅歌到依家仲賣緊廣告
發覺香港人聽歌d taste都幾一致中意ive/twice個種大路kpop 一玩下mix pop或者拼接少少就喊曬難聽
即係你?
想boost views咪賣囉,如果唔係邊有咁多views,你估真係咁多blinds日日Stream咩
聽Rocket Punch最好
笑左加句冇premiums 寸賣廣告
Jyp 都賣唔少
Sticker呢啲高質音樂冇人欣賞
billboard榜上有名 全世界都鍾意。
以為啲明星都有買premium
原來多腎唔止個樣貼地
rocket punch出大路嘢都冇人聽
kpop不嬲都係玩開大路嘢 ,自己標歧立異又要怪其他人唔接受佢哋,成班左膠咁
班blinds咁中意聽hip hop咪走去聽hip hop囉,kpop還kpop,k hip hop還k hip hop
最多人聽係rocket punch喎,你識唔識㗎?
ring ring其實幾好聽,同after like差唔多
認真畀after like rocket punch唱根本唔會入到榜
Ok,感謝你嘅意見
talk that talk啲views仲低過ive,唔覺今次有買,Scientist應該都冇
Apologise apologise apologise!
大把星melon都無買啦 開live播30秒就轉歌
Itzy
權F零音量聽歌
咁關牙腎咩事?
lalisa出咗成年都仲賣緊,笑下都唔得咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞