[KPOP] K-POP 2022討論區 (47)

1001 回覆
5 Like 20 Dislike
女 Solo 音源唔係 IU 太妍正常都要慢慢煲上去
就算真係好彩隻歌受歡迎煲到上去時第一個星期都無咗
之後就撞哂班女團
其他男團唔知,但SKZ係勁嗰啲男團

美延❤愛我

jisoo 好似墨西哥粗眉女人
墨西哥女人正好多
Kep1er真係好有雜牌軍feel
冇勁嘅vocal, 門面係芝麻人
仲有馬臉
你追埋我個份
我原本勁追姜白 點知屌你老味 fancam都見到隻馬 仲有阿韓屍 個時仲未玩queendom2啦kep1er 跟住我買完會員禮先唔飯 宜家燶晒
呢度好似有kepian
【heraldpop】[女子組合DIA解散]15日,所屬社Pocket Dolstudio透露:”合作七年的DIA專屬合約將於17日結束”,”之前準備出演一次音樂節目的計劃因成員鄭彩妍受傷被迫取消。感謝一直為DIA應援和關愛的所有粉絲,也希望大家能繼續支持迎來新的出發的所有成員,當社也會繼續為成員們真心應援”。
公海咩人都有架啦
唔好話Kep1er, 呢度屌Twice/BP嘅人都大有人在
事實怕咩講
佢地唱the boys好勁…
Kep1er被邀參賽QD2 嘅原因係有活力

DLLM Mnet
打歌都cancel
Mnet真心鳩鳩哋 講真上完QD點都會有加少少人氣 屌 kep1er去完反而趕走晒啲飯 根本都未夠經驗上去 kep1er自己親生總有辦法捧到 QD2根本唔應該去
痴線打歌都冇埋
連見下fans最後一面都冇
IOI 系又一團拜拜
2020年7月,智旻被指為AOA組合內騷擾事件的主導者,被逼退出組合退出演藝圈,但之後輿論反轉,智旻在1月8日生日之際通過Instagram上傳了暗示回歸的帖子。

李孝利在智旻經歷艱難時期時,通過SNS DM先聯繫了智旻,沒有緣分的李孝利作為女子組合出身的前輩,看到後輩不幸的故事,先伸出了手,智旻漫無目的地來到濟州島,和李孝利一起生活,獲得了力量。

李孝利
真係唔話得
朴有天推翻引退宣言,以演員身份正式回歸 全新電影《獻給邪惡》海報公開,預計在10月上映

歌手兼演員的朴有天在經歷過各種爭議事件後,時隔5年的回歸今年下半年以演員身份正式回歸,全新電影《獻給邪惡》公開了首張海報,預計會在10月份上映。《獻給邪惡》是朴有天因吸毒被法院判決後選角的作品,在韓國,因為對吸毒藝人的評價並不好,當初製作組考慮到海外市場後,仍然選擇了朴有天作為主人公。

該片講述朴有天飾演曾經是豪門女婿和知名醫生的泰洪,卻在一瞬間失去一切、跌落人生谷底。朴有天在拉斯維加斯亞洲電影頒獎典禮上憑此角奪下最佳男主角獎。

仲有早兩年孝利都有聯絡過孝琳
影飯拍個位係咪anti 咁樣衰都放出黎
站姐下次應該俾枝枝p完先post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞